Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Gizem Macit Beauty Kirpik Lifting Yaptırdım, Mahvoldu

Gizem Macit Beauty Kirpik Lifting Yaptırdım, Mahvoldu
25 Mart 2024 11:38

Avcılar'da gizem beauty bar adıyla tanınan güzellik merkezinde kirpik lifting işlemi yaptırdım ve kirpiklerim göz kapağıma yapışarak zarar gördü ve teker teker dökülmeye başladı. Kendilerine bu durumu ilettiğimde, işlemden kaynaklanmadığını dile getirerek asla sorumluluk kabul etmediler. Ayrıca dudak renklendirme işlemi yaptırdım. İstediğim renk ile alakası olmayan, koyu bir renk ortaya çıktı.

29 Mart 2024 20:30

Gizem macit beauty’e kirpiklerimin daha çok dökülmeye başladığını belirttim ve bana ücret iadesi yaparak ardından tekrar arayarak şikayetimi kaldırmamı istediler. Şikayetimi kaldırmayacağımı çözüm sunmadıklarını belirttim. Bu duruma gerilip yükselerek, ücret iadesi yaptık ya gibi bir tek senin kirpiklerinde oldu liftingle alakası yok diyerek laubali laubali konuştular üstüne. Arkadan kahkaha sesleri geliyordu resmen insanlarla dalga geçiyorlar. 2 haftada kirpiklerimin yarısı dökülmüş durumda. Kimseye tavsiye etmiyorum

Gizem

Sen buradan çıkarken bu kadar kirpiklerim var mıydıııı ay dudaklarımın rengi ne kadar harika oldu diye çıktın sonra dudağının rengini de beğenmediğini söyledin rötuşa dahi gelmemişsin ilk işlemin zaten bir kısmının atacağını rötuştan sonra oturacağınıda söylememize rağmen bu şekilde davrandın ne istediğini kendin bile bilmiyorsun senin sorunun kendinle bizle değil o yüzden saracak yer arıyorsun belli ki,500 müşteriden bir tane sorunlu çıkar tabii ki önemli değil

Gizem

Kirpik Lifting sırasında pedler yapıştırıcı ile göz kapağına yapıştırılır ve ince göz kapaklarında yapıştırıcının kalıntısı bazen hemen çıkmaz çünkü göz kapağına zarar verip zedelememek için yağlı bir kremle ya da suyla kendisinin atmasını bekleriz bu her yerde yazar ve normaldir. Sana işlem sırasında yapıştırıcı kalıntısı kaldığını bu yüzden taradığımızda göz kapağına yapıştığını ve yağlı bir krem yardımıyla ya da suyla geçeceğini söyledim çıkarkende benim bu kadar kirpiklerim var mıydı deyip çok mutlu ayrılmıştın hatırlarsan çünkü kendi kirpiklerin az, kısacık ve sopa gibi dümdüz ayrıca yine bir memnuniyetsizlik yaşarsan hemen değil çünkü kirpiklerine yeni işlem yapıldı bir hafta sonra gel demiştim. Dökülme kısmında işlem sırasında hiç olmadı sonrasında da inanmıyorum çünkü bu keratin bakım işlemidir ve ayrıca günlük kendi kirpiklerimiz dökülür kuaförde saçını tarayıp saçım döküldü demek kadar komik.

Hacer

3 haftadır yağ ile temizlenip çıkmayan bir yapıştırıcı etkisi mi var? İlk yapıldığında nemli ve ıslak görünüyordu, sonrasında o nemlilik gittiğinde kirpiklerimin ne kadar yamuk yamuk ve göz kapağıma tamamen yapışık olduğu ortaya çıktı. Her gün git gide dökülmeye başlaması da cabası. Kirpiklerimi yaktığınızı kabul edemeyecek kadar amatör bir işletmesiniz. Bence savunma yapmanıza gerek yok fotoğraf her şeyi açıklıyor zaten. Umarım başka insanlar mağdur olup sizin tarzınıza ve üslubunuza maruz kalmaz.

02 Haziran 2024 16:36
Elif sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 08:48