Emine sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 01:48

Girne Koleji'ne 4 yaşındaki kızımı kaydettirdik. Kayıt yapmadan önce özellikle okul servisi meselesini konuştuk ve okulumuzun servisi var, servis ablası yok ama her serviste öğretmenimiz var, çocuklarla o ilgileniyor dendi bize. Kayıt yaptırdık. Oryantasyon haftası servis yok dendi tamam dedik bizim de götürme imkanımız olmadığı için oryantasyona kızımızı göndermedik. Sonra okulun ilk günü (11 Eylül ) sabah servis almayacak ama akşam dönüşte servis bırakacak dendi ve servis akşam da almadı çocuğu. Salı günü için servis şoförü yok bugün de siz götürüp getirin dendi. Çarşamba günü servis yine yoktu ve bize 1 hafta böyle idare edin dediler (fakat eşim çok zor şartlarda kızımı 3 gün götürüp getirdi). Çarşamba akşamı aradılar okuldan servis ayarlandı perşembe sabah kızınızı okula bırakacak dendi. Servis şirketi sorumlusunun numarasını verdiler. Aradım beyefendi dedi ki çocuğun 4 yaşında olduğunu bana kimse söylemedi. Ben serviste ilkokul ve ortaokul öğrencisi taşıyorum ve öğretmen, servis ablası vs. Taşımıyorum dedi. Çok şaşırdım çünkü okul farklı servis farklı konuşuyor ve ben 4 yaşındaki kızımı ilkokul ortaokul grubunun olduğu servis ile tek başına okula gönderemem. Bunu kayıtla ilgilenen A*** hanıma söylediğimde 'bir şey olmaz Emine hanım benim de oğlum küçük ama tek başına Diyarbakır'a gitti geldi. Dedi' Diğer bir sıkıntı okula kayıt yaptırırken okul bizden kitap seti isteyeceğinden kesinlikle bahsetmemişti ve kırtasiye malzemesinden de. Kayıt yaptırıp para ödedikten 5 dakika sonra bize bir kitap setinden bahsedildi genel merkezin sitesine girip satın alın dedi. Ben sonradan siteye girip baktığımda kitabın fiyatının 9900 TL olduğunu gördüm. Kırtasiye malzemesi de 3600 TL. Ve bunlar kesinlikle kayıt yapmadan önce asla konuşulmadı. Diğer bir mesele de okulun kreş ve anaokulu kısmının kahvaltısı o kadar zayıf ki inanamazsınız aylık 6.000 TL sadece kreş ( yol, servis, kitap parsası vs. Yok) verip çocuğunuzu gönderdiğiniz okulun kahvaltısı aynen aşağıda paylaştığım gibi. Şimdi sizden istediğim şey mağduriyetimizin giderilmesi. Kızım okula toplamda 3 gün gitti ve ilk gün ben götürdüm 2 saat durdu eve geldik alışma süreci olduğu için. Şimdi okul, yatırdığımız 6000 TL yi vermeyeceğiz hatta siz bize 3 günlük yemek parası vereceksiniz dendi.

Leyla
Leyla

Hangi şube paylaşabilir misiniz?

Emine
Emine

Gaziantep Girne Koleji

07 Eylül 2023 12:02

Girne Koleji Kitap Satış Uygulaması

04 Eylül 2024 18:02
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bilfen Okulları Bilfen De Olanlar

14 Şubat 2024 14:30