Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Gezinomi Balkan Turu Hayal Kırıklığı Ekstra Ücretler Ve Kötü Hizmet

Ayşenur
28 Ağustos 2024 21:55

Eskişehir Gezinomi’den 18-25 Ağustos için Kosovalı ekstra turlar dahil Balkan turu satın aldık. Ekstra turların dahil olması, gezi süresince başka herhangi bir tur için ücret ödenmemesi demek olduğunu ifade ettiler. Tur uçak ileydi ancak uçağın saati 18 Ağustos sabah 4.10'daydı. 2 saat rötar yaptı ve biz sabah 6'da uçağa bindik. Havaalanında geçirdiğimiz bu kötü gece ve dönüş gecemiz de tur gezisine dahildi. Buna rağmen 7 gece 8 gün diye sattıkları tur 6 gece 7 gündü. 3 otel hariç diğer oteller insanın kalabilmesi için uygun değildi.

Gerekli şikayetleri yapmamıza rağmen mağdur olan arkadaşlarımızın mağduriyeti giderilmedi. Tur ücreti için zaten bir ödeme yaptık. Toplamda 1400 euro civarı, ancak tur içerisinde tur satın aldık. Marka Kanyonu, Aziz Naum Kilisesi, Ohrid Gölü tekne turları için toplamda kişi başı 50 euro toplandı ki Marka Kanyonunda tekne turu sadece 4 euro. Yani bizden Marka için 15 alındı, neredeyse 4 katı. Sebebini sordum, hatta tur aldığım firma ile iletişime geçtim. Otobüs, rehber vb. Ücretiymiş. Ben bu ücretleri zaten ödemiş olmuyor muyum?

1498 euro içinde hadi Marka böyle, Ohrid zaten Makedonya'da gitmemiz gereken bir yer, neden 15 euro tekne ücreti alıyorsun? Aziz Naum yol üzerinde zaten uğrayacaksın, götüreceğin başka yer yok. 20 euro ücret ödedik, Ohrid tekne turuna katılmak istemeyince bir de rehberden tepki yedik. Zorla bizi tekneye bindirip paramızı vermeyecekti. Sonradan öğrendik ki Ohrid tekne turu 7 euro imiş. Bize özel tekne tutuyorlarmış, o yüzden maliyetli oluyormuş. Teknede bizim gibi kaç tur vardı, hepsi aynı şekilde boşa para verdi. Arkadaşlar, kendiniz bireysel binmek isterseniz daha uyguna binersiniz. Rehber ancak yanıltıyor.

Kendiniz binerseniz yok 1 saat beklersiniz, yok o yok bu. İnanmayın, bizim rehber zaten fiyasko. Tüm Balkanlara saldı bizi, kendimiz keşfettik. Yolun sonunda cami var, ileride sağda kilise var, gezip görebilirsiniz. Işıklardan sağa dönün, kafelerde oturabilirsiniz. Sağ olsun tarifi efsaneydi. Neyse ki internet ve navigasyon vardı da kaybolmadık. Eşimle bir kültür turu yapalım, eğlenceli zaman geçirelim istedik.

Ucuz bir tatil de değildi ancak yanıltıcıydı. Yalan dolan iş yapan, biraz daha fazla kazanmak için her yolu deneyen firmalar. Kazandığınız yanınıza kâr kalıyor mu merak ediyorum. Bir beklentim yok, bu şikayete nasıl bir cevap verileceğini de tahmin edebiliyorum. Bir sonraki turumda sizi tercih etmeyi de düşünmüyorum.

02 Eylül 2024 09:03 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Misafirimiz , Öncelikle yaşadığınız olumsuzluklar için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Geri dönüşleriniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup , tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla; Gezinomi Misafir İlişkileri

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Gezinomi Yurt Dışı Turları

Serkan
27 Temmuz 2024 20:46

Balkan Turu Hayal Kırıklığı: Sözler Tutulmadı, Mağdur Edildik

25 Haziran 2025 18:39
balkan-turu-hayal-kirikligi-sozler-tutulmadi-magdur-edildik-1.jpg
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 20:20
Neden Setur İle Balkan Turuna Gitmemeliyim?
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour Balkan Ekspresi Turunda Eksik Hizmet, Ekstra Ücretler Ve İletişim Sorunları

12 Ağustos 2025 22:19

Melek