Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Gezinomi Yurt Dışı Turları

27 Temmuz 2024 20:46

Yıldız bile vermek istemedim ama yorum yapabilmek için vermek zorunda kaldım. Şu an 8 günlük Balkan turundayız. Rehberlik hizmeti sıfır, rehberimiz bir ya da iki sefer Balkan'a gelmiş, iyi niyetli fakat bilgi ve tecrübe hiç yok. Dolayısıyla tur katılımcılarına hakkıyla rehberlik yapacak bir arkadaşımız değil. Turu Eskişehir Ufuk Turizm'den aldık. Biraz önce u****Bey ile görüştüm, genel merkeze söylediklerini söylüyor fakat durum hiç de iyi değil. Ne rehberlik ne de önden yapılacaklarla ilgili bir açıklama var. Gezinomi'nin bu kadar vasat olduğunu bilmiyordum. Başınıza gelmeden bilemezsiniz fakat tavsiye ederim, bir yıl boyunca çalışıyorsunuz, sorunsuz bir tatili herkes ister. Biraz fazla para verip daha ciddi, daha kurumsal bir tur şirketiyle gidin. 1. Gün Sofya'da boş boş gezdik. 4. Güne kadar yerel rehberler 10-20 dakika anlatıp gittiler. Kotor'da durduğumuzda yerel rehberin Türkçesi olmadığı için İngilizce anlattı. Bizim rehber İngilizce de bilmiyormuş, ben çevirdim. 5. Gün hala bir çözüm yok.
Ne bize verilen plana uyuldu ne de rehberlik hizmeti alabildik. Bu arada gezide bizleri sağ salim taşıyan şoförlerimiz h*** Bey ve N**Bey'e ayrıca teşekkürler. 6. Gün Gezinomi müşteri ilişkilerinden arandık, rehberlik hizmetindeki sıkıntıyı bir daha anlattım. 5. Kişi ile görüştüm. Toplamda 8 günlük bir tur, sonraki günlerde sonuç bulabilir miyiz bilemiyorum. Üsküp'te akşam kaldığımız otel kötüydü, otobüs sokağa girmiyor, eşyaları 400 metre taşıyoruz. Oteldeki oda çok kötüydü, bazı misafirler odada örümcek resimleri paylaşmış, kahvaltı çok kötüydü, personel ise çok kaba. 7. Gün bizim rehberin Üsküp ile ilgili bilgisi olmadığı için yerel rehberimizi aldık. 8. Gün için yorum yapmayacağım, rehberlik hizmeti yine yoktu. Sınırda duruyoruz, rehber bizden önce duty Free'ye koşuyor. O mu bize biz mi ona rehberlik yaptık bilemedik. Sonuç hüsran, 1 yıl çalıştık 8 gün tatil yapalım istedik olmadı. Aldıkları paraların nasıl hayrını görecekler bilemedim.

29 Temmuz 2024 09:58 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Temmuz 2024 15:25

Kotor da yerel rehber yabancı idi, bizim ile gelen rehber İngilizce bilmediği için be çevirmek zorunda kaldım, bunu size söylediler mi? Sofya da otobüsten indik, bizim ile gelen rehber sade bizim ile yürümek ile yetindi. Coğrafya mezunuyum dedi, bence yeşil pasaportu var diye rehberlik şirketi bu arkadaşı gönderdi, fakat sizlerin bu durum sanırım umrunuzda değil, hem aynı bilgi ulaştık, ulaşacağız. Ben sizden bana doğru düzgün hizmeti yapılmayan rehberlik hizmetinin parasının geriye ödenmesini talep ediyorum.

Gökay sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 20:20
Neden Setur İle Balkan Turuna Gitmemeliyim?
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Gezinomi Balkan Turu Hayal Kırıklığı Ekstra Ücretler Ve Kötü Hizmet

Ayşenur