05 Eylül 2024 16:05

Gezimod sitesinde 30/08/2024 - 06/09/2024 tarihleri arasında Balkan turu paketini satın almış bulunmaktayım. İstanbul çıkışlı turda herhangi bir hizmet sunulmadı. Kendi imkânımızla geldik Balkanlara. Kosova'da V**** T***** isimli rehber eşlik etti. Herhangi yasal bir kimliği olmadan rehberlik hizmeti sunmaya çalıştı fakat üslupsuz bir şekilde konuşma tarzı ve sürekli çocuk gibi azarlamasından şikayetçiyim. Geldiğimiz gün pakete dahil olan turları bile ücretli bir şekilde satmaya çalıştı ve bunu zoraki bir şekilde yaptı. Ve ben bu durumdan şikayetçi olduğum zaman beni Gezimod sorumlusu Ç**** Hanım'a şikayet etti. Bu görüşmede haklı olduğum halde Ç**** Hanım V**** Bey'i savunarak beni otobüsten kovmakla tehdit etti ve saygısız gibi laflara maruz kalıyordum. Ayrıca Gezimod'un bize sunduğu pakette otel isimleri ile kaldığımız oteller birbirine uymuyordu, otel diye geneleve götürdüler. 04/09/2024 tarihinde 15 Euro'luk Ohrid tekne turunda ilk gün zorla ekstra paket almaya itildiğimiz için tekne diye bize söylenilip aynı zamanda tur paketinde de tekne diye geçerken bizi can güvenliği olmayan bir bota bindirmek istedi. Biz binmek istemediğimizi hava şartlarının ve can güvenliğimizin bulunmadığından dolayı ücret iademizi istedik. Fakat rehberin ve Ç**** Hanım'ın üslupsuz bir şekilde konuşup vermeyeceklerini dile getirdiler. Ayrıca dört otobüs değiştirdik ve gönderilen otobüslerin hepsi kırık bozuk yolda kaldık. Bunun telafisi bile yapılmadı.

08 Eylül 2024 16:15
gezimod-ile-yasanilan-sorunlar-1.jpg

Kaldığımız otel odaları

13 Eylül 2024 16:47 (Şikayetten 8 gün sonra)
13 Eylül 2024 17:12
Gezimod İle Yaşanılan Sorunlar

Yurt dışında hepimiz defalarca aramamıza rağmen telefonlarımıza dönen yoktu. Neyin telafisi yapılacak. Mesela Benim zamanımı geri getirebilir misiniz? Tur paketine dahil olan ekstra tur diye bize zorla satmaya çalıştığınız turların ücretlerini bir şekilde uygunsuz bir teklifte bulunup verirsiniz ama benim mental sağlığım bozuldu orada ya hakkımı helal etmiyorum. Bir hafta boyunca müştemilat odalarında kaldım son gün itiraz edince rehber diye verdiğiniz kendini ifade etmekte güçlük çeken bir adamın üslupsuz laflarına maruz kalıp sinir krizi geçirdim polis gelince de ortadan kaybolan bir rehber. Otobüsün kırık koltuklarının tüm vücudumuzu yara bere içinde bırakmasını mi telafi edeceksiniz? Neyin telafisi bu?

Rukiye
16 Eylül 2024 14:24

Hatice
05 Eylül 2024 16:14
Tulay sonuçtan hiç memnun değil

Tulay
03 Eylül 2024 13:59
Ajet Gezimod Balkan Turu'nda Hayal Kırıklığı Ve Güvenlik Sorunları
Bengi sonuçtan hiç memnun değil

Bengi
09 Eylül 2024 21:45