Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş İptali Ve Kargo Bilgisi Eksikliği

13 Kasım 2024 14:26

Getcho Güvenilmez Bir Site

Sipariş no: 161901
5 Kasım'da iki adet ayakkabı aldım. Gönderi yolda deniliyor ancak kargo bilgisi gelmedi. Siparişimi iptal etmek istediğimi söyledim, dönüş yapılacağını söylediler ancak hala dönüş sağlanmadı. İnsanları mağdur ediyorlar.

13 Kasım 2024 18:04 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Getcho Müşteri İlişkileri

13 Kasım 2024 18:04

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında mail adresinize bilgilendirilme iletilmiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Getcho Müşteri İlişkileri

13 Kasım 2024 18:05

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz "30645659" numaralı konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Getcho Müşteri İlişkileri

14 Kasım 2024 19:24

Markaya teşekkür ederim benimle iletişime geçtiler ve sorunu çözdüler

Semra sonuçtan memnun

Semra
16 Aralık 2024 10:41
"Şikayet var sayesinde 1.5 aydır gelmeyen ayakkabı sorunum 1 günde çözüldü teşekkür ederim."
Getcho'dan Sipariş Verdim, Ne Ayakkabı Var Ne Para!
Getcho'dan Sipariş Verdim, Ne Ayakkabı Var Ne Para!
Tülay sonuçtan memnun

06 Şubat 2025 12:41
Siparişim Kargoya Verilmiyor Ve İletişim Sağlanamıyor
Özlem sonuçtan çok memnun

27 Haziran 2024 14:44
"Şikayet oluşturdupumda tarafıma ücret iadesi gerçekleşmişti. Uzun bir süre sonra da hediye gönderdiler. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum."