Sümeyye sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2024 20:23
Sümeyye'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürlerimi sunuyorum anlayışla karşıladılar. Güvenimi tekrar kazandılar. Çok memnun oldum”

Aralık ayında Getcho sitesinden 2 tane cüzdan aldım derisi çok yumuşaktı bana göre gelmediğinden iade ettim. Kupon geldi vs sonra yerine bir ayakkabı alayım dedim bayağıdır beğendiğim bir spor ayakkabıyı aldım 27'sinde teslim edildi. Ayakkabıyı ilk bahara kadar giymedim hava şartlarından dolayı. Çünkü kalın bir ayakkabı. Nisan mayısta kıyafete göre 3-5 kez giydim. Şimdi mevsimi geldi. Ayakkabıyı çıkardığım zaman topukları çatlamış. Firmanın sattığı ürünün arkasında durup iade almasını talep ediyorum.

18 Ekim 2024 21:02

Hiçbir çözüm yoluna gidilmedi. Instagram'da sürekli reklam çıkardı karşıma öyle aldandım...

19 Ekim 2024 09:53 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Getcho Müşteri İlişkileri

19 Ekim 2024 09:55

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Getcho Müşteri İlişkileri

19 Ekim 2024 16:11

19 Ekim 2024 16:53

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz "30353362" numaralı konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Getcho Müşteri İlişkileri

Demet sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 12:55
Elif sonucu yetersiz buldu