Ali sonuçtan hiç memnun değil

Genpa Telefonumu Alamadı, Fatura Bilgisini Turkcell Veremedi!

23 Mayıs 2023 12:13

Daha önce Turkcell'den aldığım telefon arızalandı (pil şişmesi oldu), değişimi yapıldı. Çalışıyor diye teslim ettiler, telefon çalışmıyor, sonra geri aldılar, yapamadılar sıfır telefon verdiler, verdikleri telefon da 3 ay sonra arızalandı, acele yapılması için benim telefonu Genpa'ya kendimin götürmemi istediler, kendim götürdüm, Genpa fatura bilgisini mail olarak atmamı istedi (ikinci telefonun faturası farklıymış oda bende yok).

Ben Turkcell den rica ettim, atmadılar. Kendim bir şekilde buldum. Sonra Genpa'ya gönderdim sağ olsun f*** hanım yardımcı oldu, işleme alındı dedi. 1 ay sonra telefonun durumu için aradım, bana telefonun fatura bilgisi alınamadığı için işleme alınmadığını, beni aradıklarını ulaşamadıklarını söylediler. (telefonum onların elinde ) sorduğumda sadece bir kere aramışlar.

Bu yüzden de iptal etmişler. Tekrar telefonda k*** adındaki bir arkadaşın yardımı ile işleme alınacağını söylediler. Şu an Genpa ile kendim iletişim halindeyim Turkcell aradan çekildi.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih

27 Temmuz 2024 11:05
Salih sonuçtan çok memnun

Salih
30 Eylül 2023 18:27
"Sorunum halledildi agresif tarzımdan dolayı özür diler kendilerine çok çok teşekkür ederim."
Genpa Garantide Olduğu Halde Ücret Talep Edilmesi!
Genpa Garantide Olduğu Halde Ücret Talep Edilmesi!

Recepcan
17 Haziran 2023 21:54