Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

Genoks Genetik Hastalık Hastalar Arası Adaletsiz Kurum

15 Kasım 2023 23:54

Kişiye göre muamele 9 kasımda Genoks şirketinden gelen bir hemşire vasıtasıyla kan verdim ve fetal DNA testi yaptırdım. Bu testi internette bir influencer'dan görmüştüm. Bu bayan test sonucunda bebeğin cinsiyetini doktora söylediklerini yazmıştı. Çünkü yasa gereği Türkiye de ebeveynlere söylenmesi yasaklanmış. Ama o hastanın doktoruna cinsiyet hakkında bilgi verilmesine rağmen benim doktoruma yıllardır çalışıyoruz kendisiyle demelerine rağmen bilgi verilmedi. Doktorumuzun bir cinsiyet tahmini vardı zaten. Bu bilgiyi doktorumuzla paylaşmaları bizim için yeterliydi. Bizler cinsiyet partisi için doktorumuzun bir yakınımıza iletmesi için öğrenmek istemiştik. Sorun bu bilginin paylaşılmaması değil. Bu bilginin kişiye göre paylaşılıp paylaşılması. Şirket politikasıysa hiçbir hastanın doktoruyla paylaşılmamalı. Ayrıca test tanımı yaparken çok kibar olan bölge sorumlusu konu bu şikayete dile getirildiğinde çok kabalaştı. Bağırarak konuşmaya başladı vs. Hastalarına adaletsiz davranan bu kurumu kınıyorum. Bu arada evet hastalık için yapılan bir test ama 11 bin gibi bir ücreti var 350 dolar 10 bin etmesine rağmen 11 bin ödemek zorundasınız ve görülen muamele bu.

16 Kasım 2023 10:12 (Şikayetten 10 saat sonra)
Ayşen
Ayşen
18 Kasım 2023 23:57

Şikayetime çözüm bulunmadı

Azra
Azra

Ahmet bey haklı banada hastanede erkek dendi hem özele gittim hem devlete üstelik aynı doktora bile değil 4 doktor erkek dedi DNA testi kız çıktı kaydırma yapılıyor

Meltem
Meltem

Bende 1 hafta önce yaptırdım ve sonuç 5 gün sora çıktı. Cinsiyeti doktor söyledi ama yanılma payı var mıdır o testte bilemiyorum

Ahmet
Ahmet

Kesinlikle yatırma bana erkek dediler kız çıktı ben güvenmiyorum ve sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Yağmur sonucu yetersiz buldu

Fetal DNA Testi Sonuç Süresi Ve Bilgilendirme Sorunu

26 Mayıs 2025 14:32
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Fetal DNA Testi Sonuç Süresinde Gecikme Ve Yetersiz Bilgilendirme

07 Mayıs 2025 16:40
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Genoks Genetik Hastalık Nipt Testinin Yanlış Çıkma İhtimali

02 Şubat 2024 17:32