General Mobile Saat Stili Kilit Ekranı

16 Kasım 2023 11:026.989
Oktay'ın Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim General Mobile kalite olarak gayet güzel muadillerine göre çok daha kaliteli ses kalitesi kamera ekran vs çok iyi memnunum kendini geliştiriyor General Mobile tebrik ederim saf Android olması da çok iyi bildirim sorunu yaşamıyorum

Merhaba arkadaşlar, General Mobile GM 23 modelini aldım ancak kilit ekranı saat stilini değiştiremiyorum. Bunun bir çözümü yok mu, bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca General Mobile için tema mağazaları gibi seçenekler var mı? Biraz daha detaylı özellikler sunulsa iyi olacak.

6 Aralık 2023 12:57

Yeni Android 13 güncellemesi ile sorun çözüldü

6 Aralık 2023 14:35 (Şikayetten 20 gün sonra)

Merhaba Oktay Bey, Talebiniz ile ilgili 6.12.2023 tarihinde yapmış olduğumuz görüşmede tarafınıza konu ile ilgili bilgi verilmiştir. General Mobile ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili bilgi, öneri ve taleplerinizi hafta içi 08:30 - 18:00 saatleri arasında iletebilirsiniz. Dilerseniz e-posta göndererek destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

6 Aralık 2023 14:38

Çok teşekkür ederim general mobiledan çok memnunum sade hızlı bir telefon

6 Aralık 2023 14:41

6 Aralık 2023 14:48

Merhaba Oktay Bey, Memnuniyetinizi duymak çok güzel. Değerli görüşleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

22 Ocak 2024 02:52

Aynı sorunu yaşıyorum oktay abi ne olur yardım et ya da bir başkası

Hüseyin
Benzer Şikayeti Var
26 Kasım 2023 09:43

Benimki GM20 Pro da var bende saat stili değiştirme

General Mobile Kilit Ekranı İptal Olmuyor

9 Aralık 2023 19:106.447

"Şikayetim çözüldü ilgi alakadan dolayı teşekkürler"

1 Yorum

General Mobile Yeni Telefonumda Yaşadığım Teknik Sorunlar

5 Mart 2024 13:258.062

1 hafta önce General Mobile 23 modelini satın aldım. Aldığım ertesi gün itibarıyla sorunlar yaşamaya başladım. Uygulamal...

Tümünü Gör
General Mobile GM24 Pro Youtube.com Uygulamasında Multimedya Butonları Problemi!

General MobileGM24 Pro Youtube.com Uygulamasında Multimedya Butonları Problemi!

General Mobile GM ERA 50 Sorunu!

General Mobile GMERA 50 Sorunu!

Ömer
General Mobile İşinizi Tam Yapın😡😡😡