Yasin sonuçtan çok memnun

General Mobile Kamera Netlik Problemi

13 Aralık 2023 13:39
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Bu kadar hızlı cevap verilmesini beklemiyordum, gerçekten ilgililer, tekrardan teşekkür ediyorum.”

General Mobile GM 24 Pro cihazını yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Cihazdaki neredeyse her şeyden memnunum, memnun olmadığım şey ise ön kamerası. Kameranın megapiksel veya başka bir durumu değil, yüksek ihtimal yazılımsal bir hatadır. Ön kamera fotoğraf çekerken yüzümü veya önüne gelen ilk nesneyi tam olarak netlemiyor, biraz bulanık çıkıyor. Kırılmaz cam taktırmadan önce de sonra da denedim iki durumda da sıkıntı aynı. Babam GM 21 Pro cihazını kullanıyor, yan yana koyup kameraları karşılaştırıyoruz; 24 Pro cihazında renkler daha iyi ama netleme sorunu var, 21 Pro cihazında netlik konusunda bir sıkıntı yok. İleri zamanda yapılacak güncellemelerde bu konuya da bir göz gezdirmenizi rica ediyorum. Kendim çok selfie çeken bir insan değilim ama bu telefonu sadece ben almıyorum.

13 Aralık 2023 13:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)
13 Aralık 2023 13:44

Merhaba Yasin Ramazan Bey, Talebiniz ile ilgili 13.12.2023 tarihinde yapmış olduğumuz görüşmede tarafınıza konu ile ilgili bilgi verilmiştir. General Mobile ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

Yasin
Yasin
13 Aralık 2023 13:46

13 Aralık 2023 13:47

Merhaba Yasin Ramazan Bey, Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür eder, güzel günlerde kullanmanızı dileriz. General Mobile

17 Aralık 2023 11:43
Hakki sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 14:12
Atilla sonuçtan memnun