General Mobile GM 22 Pro WhatsApp, Instagram Bağlantı Sorunları

28 Temmuz 2024 14:231.959
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
Sorunu gidermek adına arayan yetkili kişiye ve firmaya teşekkürler ediyorum. Çözüm önerileri ve yönlendirmelerini uygulayarak sorunum çözüldü.

Sayın Yetkili,
Yaklaşık bir yıldır kullandığım GM 22 Pro (GM 702) telefonun 3-4 aydır gün içerisinde birkaç defa Instagram ve WhatsApp açılmıyor, telefonda yüklü Outlook'a girip e-postalarımı okuyamıyorum.

Eş zamanlı olarak WhatsApp da açmıyor. Bağlantınız kontrol ediliyor diyor.

Telefonu açıp kapatınca bu uygulamalarda sorun gitmiş oluyor ama birkaç saat sonra aynı şey tekrar yaşanıyor.

Telefonu aç kapa yapa yapa usandım.

Bu konudaki çözüm öneriniz nedir?

29 Temmuz 2024 14:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. General Mobile ailesi olarak, siz değerli kullanıcılarımıza her zaman en üst düzeyde hizmet sunma misyonuna odaklanmaktayız. Sizlerin memnuniyeti bizim için en büyük önceliktir. İletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili inceleme ekibimiz gerekli süreci başlatmıştır. En kısa süre içinde konuyla ilgili bilgilendirmeleri sizinle paylaşacağız. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

29 Temmuz 2024 14:37

Merhaba Mustafa Bey, Talebiniz ile ilgili 29.07.2024 tarihinde yapmış olduğumuz görüşmede tarafınıza konu ile ilgili bilgi verilmiştir. General Mobile ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili bilgi, öneri ve taleplerinizi çağrı merkezimize hafta içi 08:30 - 18:30 saatleri arasında iletebilirsiniz. Dilerseniz destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

30 Temmuz 2024 13:59

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız konuyla ilgili gerekli incelemeyi yaptık ancak Şikayetvar üzerinden ilettiğiniz iletişim numaranıza ulaşamadık. Yardımcı olabilmemiz adına, size en uygun olan zaman dilimini bize bildirirseniz, o zaman dilimi içerisinde sizinle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

31 Temmuz 2024 09:03

Tarık
Benzer Şikayeti Var
22 Mayıs 2025 19:30

Saçma silindikten sonra ne anlamı kaldı, ayrıca silmeyelim diye 128 GB telefon aldık.

6 Ocak 2025 05:20

Bu nasıl çözüm yazışmalar siliniyorsa bu bir çözüm değil aksine dahada sıkıntı, bunun bir güncelleme ile çözülmesi gerekiyor

2 Ağustos 2024 23:26

Merhaba, sorunun çözümünü bana da aktarabilir misiniz? Ben de WhatsApp da aynı sorunu yaşıyorum.

GM 22 Pro'da Sürekli Uygulama Erişim Sorunu

16 Kasım 2024 23:412.162

Sayın Yetkili, Yaklaşık bir yıldır kullandığım GM 22 Pro (GM 702) telefonun 3-4 aydır gün içerisinde birkaç defa Instag...

1 Destek2 Yorum

GM 22 Pro'da Sürekli Uygulama Sorunları Ve Çözüm Beklentisi

7 Şubat 2025 10:062.164

1 Destek1 Yorum

General Mobile 21 Pro'da Sürekli Uygulama Erişim Sorunu

18 Aralık 2024 14:151.766

Sayın Yetkili, Yaklaşık bir yıldır kullandığım GM 21 Pro telefonun yaklaşık iki haftadır gün içerisinde birkaç defa Inst...

2 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
General Mobile GM24 Pro Youtube.com Uygulamasında Multimedya Butonları Problemi!

General MobileGM24 Pro Youtube.com Uygulamasında Multimedya Butonları Problemi!

General Mobile GM ERA 50 Sorunu!

General Mobile GMERA 50 Sorunu!

Ömer
General Mobile İşinizi Tam Yapın😡😡😡