Bilal sonuçtan hiç memnun değil

General Mobile 23 SE'de Ekran Donması Ve Ses Sorunları Yaşıyorum

11 Haziran 2025 07:03

General Mobile 23 se model telefon aldım. Daha ilk günden itibaren ekran donması sorunu yaşıyorum. Kapat aç yapınca sorun bir süre çözülüyor. Ayrıca telefon görüşmesi sırasında hoparlöre alındığında ses çok az çıkıyor. On kamera kalitesi 0 denecek kadar kotu.

05 Mart 2024 13:25
Harun sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 13:54
Bülent sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2024 12:29
"Şikayetimin yayınlandığı ilk gün Müşteri İlişkileri Departmanından Hilal Hanım tarafından arandım. Bana bildirilen kargo kodu ile cihazı kendilerine kargo yaptım. Cihaz ertesi gün ellerine ulaştı ve aynı gün sorunu giderilip tarafıma kargo yapıldı. Ve bir sonraki gün elime ulaştı. Cihazı yeniden kurdum ve sorunun giderildiğini memnuniyetle gördüm. Hilal Hanım sürecin tamamında ve cihaz kargodayken geri bildirimler yaptı. Açık konuşacağım, beklentimin çok üzerinde bir ilgi ve profesyonellikle karşılaştım. Daha önce GM Discovery ve GM 5 Plus da kullanmıştım. Kısacası General Mobile doğru tercihmiş. Teşekkür ederim."
Mustafa sonuçtan memnun

15 Eylül 2024 19:09
"Telefonumda yaşadığım sorunun çözümüne yönelik yaklaşımları nedeniyle General Mobile şirket yetkililerine teşekkür ederim."

21 Eylül 2024 21:07
General Mobile 22 Pro Telefonun Sürekli Donma Sorunu