Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergi İndirimli Cihaz Sim Okumuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergi İndirimli Cihaz Sim Okumuyor
16 Nisan 2024 09:2410.574

10.11.2023 tarihinde Hepsiburada'dan vergi indirimli cihaz satın aldım. Uzun uğraşlar sonucu 07.03.2024 tarihinde vergi indirimini alabildim; ancak bugün cihazım SIM okumuyor. Başvuru sırasında GSB sistemine her iki SIM bilgisini de girmiştim. Bu nasıl oluyor? Sorumluların bu işe el atması gerekiyor; birçok işim var, hepsi durdu.

Eren
16 Nisan 2024 11:34

Samsung yetkili bayi ve BTK ile de konuştum. IMEI de sorun yok sistem hatalı diyorlar ancak sim M34 5G cihazına sim kartını taktığında okumuyorken başka bir cihaz okuyor

Eren
16 Nisan 2024 20:16

6 saatlik yoğun çaba ve emek sarf ettikten sonra telefon sim kartımı okumaya başladı

Yorumlar(18)

Tuana
Benzer Şikayeti Var
5 Ocak 14:06

Gsb-BTK yi arayıp üstüne basarak numaranın size ait olduğunu belirtmek ve BTK dan IMEI numarasını sorgulattırmak gerek bu şekilde bir bildirim gönderiyorlar. Merhaba bu sorunu yaşıyorum hat kendi üzerime ama açılmıyor telefon BTK biz yapmıyoruz diyor nasıl çözüm bulacağım

9 Ekim 2025 18:41

Bugün operatör değiştirdim. Ve hattım şu an şebekeye bağlanmamakta. Sorunu nasıl çözdünüz acaba

Yalçın
Şikayeti Çözüldü
10 Aralık 2024 11:27

Benimde ogrencoperator değişikliği sonrası sim okumuyor telefon nasıl bir yol izlediniz. Yardımcı olabilir misiniz lütfen

17 Nisan 2024 14:00

Nasıl okumaya başladı hocam. Bende hala simi okumuyor. Nasıl bir yol izlediniz?

İbrahim
Benzer Şikayeti Var
17 Nisan 2024 00:14

Hocam nasıl uzun uğraş sonucu aldınız bilgilendirir misiniz lütfen 🙏🏻

16 Nisan 2024 23:40

Aynı durum bugün bende de oldu. İlk başlarda anlamadım. Düzelir umuduyla yeniden başlattım simi takıp çıkardım. Baktım olmuyor telefonu bile sıfırladım. Ama nafile. Bu yapılan eğer bize vergisiz telefon almadan önce söylenseydi bizde ona göre hareket ederdik. Bende simi üzerime almadım pahalı diye. Gittim daha uyguna yeni sim kart aldım. Tüm her şeyim eski numaramda ama kullanamıyorum. Bu yapılan çok saçma. İnşallah bir düzenleme gelir.

16 Nisan 2024 15:39

Benim de hattım bugün kapandı. Sadece acil aramalara açık. Daha önceden Turkcell bayisine gittiğimde hattı üstüme almak için 1.400 TL para istediler. Bende gittim Türk Telekom'dan yeni hat alarak (120 TL) aldığım devlet destekli telefonu 2 ay boyunca sorunsuz kullandım. Lakin bugün Turkcell hattım devlet destekli telefonumda kullanılamıyor. Yaptığımız sözleşmeden dolayı kapandı ise buradan TT ve Turkcell bayilerine bir lafım olacak. Bilmiyorsanız bilmiyorum deyin, kapanicaksa neden böyle bir 2. Hat önerisi sundunuz aylar önce. Ve sayın gsb benim gibi düşünen, hattı kendi üzerine çekmekte zorlanıp 2. Hat alanlar şu an çıkmaza girdi. Bilginize. Umarım bir hatadan kaynaklıdır

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gsbbiz Fatura GİB Kayıtlarında Bulunamamıştır Reddi

27 Aralık 2023 23:224.806

28/11/2023 tarihinde vergi indirimi kapsamında cep telefonu aldım. Fakat dün "gsb biz" sisteminde "Fatura gıb kayıtların...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gsbbiz Fatura GİB Kayıtlarında Bulunamamıştır Reddi
5 Yorum

Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergi İndirimli Telefon Sorunu

Vergi indiriminden yararlanarak 07.12.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden bir telefon aldım ve 11'inde elime geçti. Tüm...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergi İndirimli Telefon Sorunu
2 Yorum

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Gençlik Ve SporBakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Ayşe
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Gençlik Ve SporBakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Orkun
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Gençlik Ve SporBakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Ersin
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Gençlik Ve SporBakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Emrah