07 Ağustos 2024 16:30

Mersin Gençlik Kampı'nda 600 kişiyle sadece 10 çalışan ilgileniyor. Odalar çok pis, temizlenmiyor. Denize sadece 2 saat giriliyor, telefonları topluyorlar. Yeşillik yok, yemekler kötü. Bazı odalarda klimalar bozuk, duş kabinleri kırık. Her yerde rutubet ve küf var. Odadaki yataklar çok pis kokuyor. Kimse mutlu değil, herkes eve gideceği günü bekliyor. Saat 11'de elektrikleri kapatıyorlar. Odalarda 4 kişi kalıyor. Odalarda kapı yok, kilit yok. Hocalar kapıyı tıklatmadan çat diye giriyorlar. Çalışanlar da mutlu değiller, biz de burada mutlu değiliz. Bizim de odalarımız pis diyorlar. Özellikle C blok çok çok pis. Sabah 7'de kaldırıyorlar. Mersin'i gezerken herkesin forma giymesi zorunlu. Aktiviteler sıkıcı ve sıcakta her şey dışarıda yapılıyor. Ben dayanamadım, ailemi çağırdım. 1 gün durabildim, o günde 13 saat yoldan gelmeme rağmen uyuyamadım. Zaten odamda yastık bile yoktu. Odamızda eksikler olduğunu söylediğimizde, '5 yıldızlı otel beklemeyin' dediler. Ama ben 5 yıldızlı bir otel beklemiyorum, sonuçta Spor Bakanlığı'nın bir tesisi ve temiz olması gerekiyor. Ama çalışanlar da çok az olduğu için ilgilenemiyorlar. Oda duvarlarında saçma sapan şeyler yazıyor, duvarlarda ayak izleri var. Tuvaletlerde sifonlar çalışmıyor. Beni babam 13 saatlik yol gelip alabildi ama gelemeyecek aileler vardır ve o çocuklar 5 gün orada durmak zorunda. Her yerde kurbağalar, böcekler, akrepler gördüm. Girişte bavul kontrolü yapıyorlar. Kurutma makinesi, saç düzleştirici, ilaç, krem gibi şeyleri alıyorlar. Telefonları da alıyorlar. Asla bu kamp çıktıysa bile gitmenizi önermiyorum. İşkence çektik.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Güvenlik Sorunları Ve Eşyaların Çalınmasıyla Hayal Kırıklığı

25 Haziran 2025 23:51

24 Temmuz 2023 13:27