Gençlik Ve Spor Bakanlığı 3. Kademe Antrenörlük Belgesinde Haksızlık

17 Kasım 2023 21:10

Ben Marmara besyo yüzme (1994 giriş) antrenörlüğü mezunuyum. Türkiye'deki ilk antrenörlük bölümü mezunlarındanım. Antrenörlük mezunları bu bölümden 3. Kademe antrenörlük belgesi ile mezun olurlar. Ben senelerce büyük zorluklarla devam zorunluluğu olan bu okula gittim ve diplomamı aldım. Ama maalesef 3. Kademe antrenörlük belgemi hala alamadım. Çünkü tekrar Ankara'ya gelip 5 gün boyunca orada kalmamızı derslere girmemizi ve sınava girmemizi istiyorlar.
Ben bu okulu 4 sene okudum. Şimdi ise 3 kere bu kurslara giren 3 haftada benim 4 yıllık okuduğum okulda alınan 3. Kademe antrenörlük belgesine ulaşıyorlar. Bu çok büyük bir haksızlıktır.

Benim arkadaşlarımın çoğu bu belgeyi zamanında aldılar. Ben ise şu anda üniversiteye hoca olmak istiyorum bu belgeye ihtiyacım var ama bana vermiyorlar. O zaman bu belgeye sahip antrenörlük bölümü mezunların belgelerini iptal edin. Herkesi tekrar sınava alın olur mu böyle bir şey.
Hocalarımla konuşuyorum üniversiteden onlar da elimizden bir şey gelmez, çok üzülüyoruz diyorlar. Bizler çok zor bir sınavdan geçerek bu bölümü kazandık. Oysa ki bizim gibi safkan yüzücü olmayan birçok insanda bu belge var. Şu anda doğru dürüst yüzmesini bile beceremeyen insanlar var.
Peki biz üniversitelerde 4 yıllık üniversite mezunlarını mı yoksa 3 haftalık belge sahiplerini mi hoca yapalım ve bu sporu ilerletelim. Lütfen bir düzenleme getirilerek bu sorunun çözün.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Bilgi Sistemi Çöktü

08 Ağustos 2023 14:13
genclik-ve-spor-bakanligi-bilgi-sistemi-coktu-1.pdf

10 Ekim 2023 19:53
genclik-ve-spor-bakanligi-genclik-ve-spor-bakanliginin-yetersiz-bilgi-dagarcigi-1.pdf

27 Temmuz 2023 02:03

Gsb Eğitim Dairesi Başkanlığı Antrenör Eğitimi

22 Temmuz 2024 14:25

Gençlik ve Spor Bakanlığı Saygısızlık Terbiyesizlik Vb.

25 Temmuz 2024 00:49