Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Ve Kültür Merkezindeki Yüzme Eğitimi Şikayetleri

21 Kasım 2023 19:58

Geçen sene 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi adı altında kızlarımız haftada iki kez yüzme antrenmanlarına katıldılar. Yeterli görüldükleri için kızlarımıza lisans çıkarıldı. Haftasında yarışmalar oldu ve bizleri yarışmalara almadan elediler. Elenecek grup bir önceki sene yarışan kızlardan olacaktı; çünkü bize öyle denilmişti, o grup daha kalabalıktı. Bir sene boyunca çocuklarımız emek verdiler. Zor şartlarda yüzme antrenmanlarına katıldılar. 'Lisansı size hediye olarak verdik' dediler. Madem yüzmeye yeterli değillerdi, lisans çıkarmadan gönderselerdi. Çocuklarımıza umut verilmeseydi. Bu durum çocuklarımızı çok üzdü. 2013 doğumlu çocuklarımız yüzme sporuna çok geç kaldılar ve 'Yaşları geçti' gerekçesiyle elediler. On yaşındaki bir çocuk ne kadar geç kalmış olabilir ki? En başından belli değil miydi çocuklarımızın yaşı? Bunun gereğinin yapılmasını ve çocuklarımızın bu spora devam etmelerini, yedi çocuğun da geri alınmasını istiyorum.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Saygısızlık Terbiyesizlik Vb.

25 Temmuz 2024 00:49

05 Ekim 2023 00:43