Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Dairesi Başkanlığı Nakil Trafik Cezası Yazmış Benim Aracım Yok

29 Haziran 2024 00:1215.879

Gelir İdaresi Başkanlığı nakil vasıta adı altında bana trafik cezası kesmiş. Benim aracım yok ki. Hiç de olmadı, başkasının adına kayıtlı da yok. Şaka mı bu, biri bana açıklayabilir mi? Ne yapacağınızı şaşırdınız artık. Bir mesaj gönderip vatandaşın canını sıkmaya, zamanını harcamaya hakkınız yok. Bunun bir bedeli olmalı. İşim gücüm yok, bunlarla mı uğraşacağız biz? İşinizi doğru düzgün yapın. Bu kurumları denetleyen müfettiş, müdür vs. yok mu? Böyle bir saçmalık olamaz.

17 Kasım 2024 13:04

Araç kiraladıysanız o tarihler arasında ondan yediğiniz trafik cezasıdır

İlkay
Benzer Şikayeti Var
5 Temmuz 2024 15:15

İyi günler Hacer hanım geçmiş olsun, aynı dert bende de var aracım yok bilmediğim bir plaka üzerinden e devlette ceza gözüküyor ne gibi işlemler yaptınız acaba bilgi verebilir misiniz.

Gelir İdaresi Başkanlığı Aracım Olmadığı Halde Sürekli GİB'den Mesajlar Alıyorum

7 Şubat 2024 19:484.687

Araç sahibi olmamama rağmen Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan telefonuma mesajlar gönderiliyor. Mesajların görsellerini ekle...

Gelir İdaresi Başkanlığı E-Arşiv Portalı Kimlik Doğrulama Hatası

Gelir İdaresiBaşkanlığı E-Arşiv Portalı Kimlik Doğrulama Hatası

Fuat
Gelir İdaresi Başkanlığı Girişte Yaşanan Sorun!

Gelir İdaresiBaşkanlığı Girişte Yaşanan Sorun!

İlkay
Gelir İdaresi Başkanlığı Ödenmiş Trafik Cezası!

Gelir İdaresiBaşkanlığı Ödenmiş Trafik Cezası!

Nuri
Gelir İdaresi Başkanlığı GİB E-Arşiv Giriş Hatası