Gelir İdaresi Başkanlığı Adıma Araç Yok Ceza Kesilmiş

Gelir İdaresi Başkanlığı Adıma Araç Yok Ceza Kesilmiş
27 Haziran 2024 10:45

Adıma hiçbir araç olmamasına rağmen nakil vasıta adı altında 34HKY522 ceza e-devletimde trafik cezası olarak gözükmekte. Emniyeti aradım, adliyeye gitmem gerektiğini söylediler. Nasıl böyle bir hata yapılıyor, anlamış değilim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Vergi dairesine düşen bir borcu da ödemeden bırakmazlar. İnsanın aklına gelmiyor değil, aracı olan olmayan herkese mi ceza kesiyorlar acaba diye...

Hüsna
Hüsna

Abi benimde aracım olmamasına rağmen bana da ceza yazılmış şimdi e devletimde gördüm ömrü billah görmediğim araç plakası ve benim T.C. Kimliğimin üzerine nasıl geliyor onu anlamadım bilgilendirir misin bizi

İlkay
İlkay

İyi günler yasin bey geçmiş olsun aynı dert bende de var tesadüf e devlette gördüm ne gibi işlemler yaptın bilgilendirebilirmisin. Teşekkürler

Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Dairesi Başkanlığı Nakil Trafik Cezası Yazmış Benim Aracım Yok

29 Haziran 2024 00:12

26 Haziran 2024 17:08