11 Eylül 2023 16:56

Aynı trafik cezası yanlışlıkla iki kere ödendi. Bununla ilgili 2. Ödemenin iadesini nereden talep edebiliriz. Ödenen ceza neden direkt sistemden düşmüyor ve aynı tutanak nr. İle tekrar ödeme yapılabiliyor. Acil gereğinin yapılmasını ve mükerrer ödemenin tarafıma iadesini talep ediyorum.

Yorumlar (12)

Hulya
Hulya

Trafik Cezamı ödemede banka hatası diye ikinci kez ödeten memur 15 dakika içinde geri iade edilecek dedi fakat ödenmedi. Nasıl geri alırım

İlhami
İlhami

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım aslında numaraya bakılsaydı ödeme yapmazdım ama maalesef bakmadan yaptığım dan ödedim

Tuğrul
Tuğrul

Hangi numaraya bakılması gerekiyor

İadenizi nasıl aldınız?

Merve
Merve

Bende aynı şeyi yaşıyorum şu an

Can

Gelir İdaresi Başkanlığı Aynı Trafik Cezası 2 Kere Ödeme Yapıldı -İadesini Talep Ediyorum GİB üzerinden kredi kartımdan ödene gerçekleştirdim iadesi yok mu bunun?

İsmail
İsmail

Bir cevap aldınız mı bende aynı sorunu yaşıyorum banka üzerinde ödeme yaptım itiraz etmek için ne yapmalıyım

Özay
Özay

İadenizi nasıl aldınız?

Ufuk
Ufuk

Aynı durum bende de var

Mazı
Mazı

Bende de aynı durum var. Sizde bir gelişme oldu mu?

Hakan
Hakan

Ben de aynı cezayı farklı tarihlerde iki kere yatırdım 1800 TL gibi bir cezaydı sanırsam ama arkasına hiç düşmedim çünkü 5 lira için yıllarca uğraştırıp 10 lira masraf ettirirler ve devlet dairelerindeki işler aşırı yavaş ilerler ki zaten ödeme yaptıktan sonra sistemden silinmemesi her şeyi net bir şekilde açıklıyor. Bu özelliğin entegre edilmesi max 30 dakika sürer ama istemiyorlar işte, kısacası boş ver kardeşim gün gelir devran döner elbet.

17 Nisan 2024 23:45

Çifte Trafik Cezası Ödemesi: İade Talebi