Farid sonuçtan hiç memnun değil

Geforce Now Powered By Game+ Gameplus Yüzünden Paramla Rezil Oluyorum

27 Ocak 2024 15:56

Gameplus lütfen geforce Now dan çekil artık istifa edin yapamıyorsunuz abi bırakın şu işleri kullanıcılarınıza cevap bile yazamıyorsunuz çok kötüsünüz bıktım sizlerden.

saat akşam 7'den beri sunuculara bağlanıp oyun oynamaya çalışıyorum ama giriş dahi yapamıyorum önce sırada 200 kişi var diyor ardından oyundan atıyor sıram gelince kendi param ile rezil oluyorum utanıyorum artık ülkemde bu kadar kalitesiz firma olduğu için. ne güzel yabancılara bakıyorum RTX 3080/4080 kartlar ile oyun oynuyorlar bize verdiğiniz ekran kartı 1060/2080 2016da çıkan oyunları bile bazen düşük FPS ile oynuyorum. Lütfen gidin salın bizi abi paramızla rezil oluyoruz en azından yurt dışı sunucusu kullanma hakkını tanıyın bizlere ki sizin o kötü sunucunuzdan devam etmeyelim gerekirse 1.000 lira fazla öderim sıkıntı yok.

28 Ocak 2024 01:02 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

28 Ocak 2024 09:24

Yine bütün şikayetlere yazılan aynı otomatik cevaplardan birini bırakacaksınız yorumuma ve bir daha cevap vermemek üzere geçiştirip kapatacaksınız formu ruhunuza kadar biliyorum sizi ya. İş çıkışı kafa dağıtalım bir dying light 2 oynayalım dedik akşam 7de oyunu açtım 9a kadar daha menüsü göremedim oyunun şimdi söyleyin ben bu kadar kötü sunucunuza neden 340 TL aylık para ödüyorum? Yalandan gelip sizin bağlantınızda sorun var demeyin Turkcell kullanıyorum 200 Mbps sabit hız alıyorum.

28 Ocak 2024 15:20

Artık bir şey yapmanıza gerek kalmadı. Gameplus üyeliğimi iptal ettim VPN ile yurt dışı hesabı açtım çok rahat bir şekilde RTX 4080 ekran kartıyla oyunlarımı oynuyorum. Sizlerden hiçbir şey olmaz.

29 Ocak 2024 13:28

Hahahah dediğim gibi aynı şeyi yazdınız çözüm yok ortada yine geçiştirici cevaplar. İnternetim iyi benim alooo sunucunuz rezil gibi sizin

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 18:56

Gameplus Geforce NOW'un Çok Kötü Hizmet Kalitesi

03 Kasım 2023 00:07

Geforce Now Kasma Donma Takılma Girememe

26 Ocak 2024 00:51
Geforce Now Kasma Donma Takılma Girememe
Farid sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 14:19
Canan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 10:39
Geforce Now Powered By Game+ Bilgisayarlarının Bakımsızlığı