Gediz Elektrik Müşteri Temsilcisi Ve Çalışan Eleman Duyarsızlığı

10 Temmuz 2024 13:13346

Gediz Elektrik'te elektrikleri kesmekle görevli olan Ardıç Mahallesi bölgesine bakan çalışanın, fatura ödenmesi unutulmuş bir elektriği 1 dakika bile beklemeden, içeride çocukların uyumuş olduğu ve dış kapının da elektrikle açılabildiği iletilmesine rağmen duyarsızca davranıp, çocukların kilitli bir evin içinde kalmalarını umursamadan elektriği kesiyor. Hemen 186'yı aradığımda da Z***** isimli bir hanımefendinin sanki telesekreterle konuşuyormuşum gibi hiç yardımcı olmaması da Gediz Elektrik'in müşteri ilişkilerine ne kadar önem verdiğini göstermiş oldu bana. Teşekkürler Gediz Elektrik, harika eleman seçimi...

Benzer Şikayeti Var
6 Ağustos 2024 15:58

Gedik elektrik "ekranlara yansıtılmıştır, ekiplerimizin bilgisi dahilinde, aciliyeti ilettik, nöbetçi ekiplerimiz ilgileniyor" gibi tüketiciyi oyalamak dışında hiçbir doğru bilgisi olmayan, aslında ekiplerinin bile olmadığı tamamen çağrı merkezi tüketici iletişim yönetimi ile İzmir'in hak etmediği elektrikçisi, yaşatsa yeter diyorduk artık o da yok! Umarım son ölümlerden sonra artık İzmir'de olmaz!

Gediz Elektrik-yanlışlıkla Elektrik Kesmesi

27 Ekim 2023 15:50341

Gediz elektrik çalışanları yanlışlıkla fatura ödemesini düzenli olarak yaptığımız elektriğimizi kesti. 186yı aradığımızd...

GDZ Elektrik Dağıtım Elektrik Kesintisi Ve Geç Gelen Hizmet

6 Ağustos 2024 02:14873

Gediz Elektrik, ödenmemiş faturadan dolayı elektriğimi haber vermeden sabah saat 11'de kesti. Akşam üzeri 17.00'de eve g...

1 Yorum

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel

Öne ÇıkanKonular