27 Mart 2024 15:102.962

Aracınızı almak için verdiğiniz parayı ne kadar sürede kazanıyorsanız yorumum sizi o kadar etkileyecektir.
Kendileri geliştirdiklerini iddia ettikleri gümüş denilen maddeyi aracınıza sürdürmeyin. Aracımın vites çevresini ve direksiyon üstündeki siyah bölgelerini görsellerden bakın rezil ettiler. Asla çizilmez denildi berbat oldu. Sözde cam gibi parlayacak.
Sözde büyük firmalarda çalışmış personel kadrosu ile çalışıyorlar. İşçilik berbat görselleri incelerseniz o kısımı da anlayacaksınız.
Markasız ppf kullanıyorlar. Resmi hiçbir evrak yok.
Parayı kendi hesabına aktarmanıza izin vermiyor. Bir kısmını personeli üzerinden bir kısmını akrabası üzerinden IBAN 'a aktarmanızı istiyorlar.
-tam araç olarak anlaştık aracın tavan ve farları yapmadılar. Yapılamazmış. Diğer firmalar ile görüşün yapılıyormuş.

Dürüst esnaf değiller. Aracınızı dışarıda yıkatırsanız garanti dışı diyorlar. Sözde yine kendileri geliştirdikleri yıkama sıvısı satıyorlar. Almazsanız garanti kapsamı dışı oluyorsunuz. Sebebi tüm yıkamacılar dolandırıcı bir tek bu arkadaşlar güven timsali!

Direksiyonumun altına verilen hasarı da görselden görebilirsiniz. Parmaklarında saçma sapan yüzüklerle çalışan sıfır iş güvenliği ekibi sebebiyle araca yüzük hasarı veriyorlar.
15 dakika çalışıp 1 saat mola veriyorlar. Böylece geç saatte bitiyor ve siz aracınıza yapılanı net olarak göremiyorsunuz. 1 ay yıkamayın diyorlar ekstra kir vs derken zaten siz yapılan hataları gördüğünüzde en az 1 ay geçmiş oluyor. Ben aracımız çok sık kullanmadığım için 3 ay sonra fark ettim. Milyonluk aracımı vasıfsızlık kurban yaptım.
Getir hatamızı düzeltelim diyecekler. Öncelikle hata yapmamayı öğreneceksiniz ki şikayet gelince düzeltelim demeyeceksiniz.

Görsel ekleme kısıtı sebebiyle 8 hatayı ekleyebildim. Aracın her yeri rezil durumda.

14 Haziran 2025 20:05

Tüketici Hakem Heyeti'ne ve faturasız işlem yapmadan dolayı maliyeye şikayetlerinizi rica ederim. Aynı şekilde benim aracımı da mahvettiler. 8 yıl garantisi olan ürüne 4.500 TL ücret istediler. Üstelik şikayet edeceğim dediğimde anneme küfür etti. Karşısında bir bayan var.

30 Mart 2024 04:37

Sayfamızda yapılan araçlar arasın da aracınızı görüyorsanız bizde yapılmıştır fakat bizde yapılan araç değildir farlar dahil kaplanıyor

10 Kasım 2023 16:133.403

Hiç memnun kalmadım. Aracımı kaplamadan önce çok iyi konuştular, garanti ve bilgi verdiler; ancak parayı aldıktan sonra ...

1 Destek

5 Haziran 2025 13:537.988

Avcılar GBGarage firma sahibi ile görüşmemde, araç üzerinde kesim yapılmadığı söylendi fakat tüm işlemler araç üzerinde ...

2 Destek3 Yorum