Gaziosmanpaşa Belediyesi Mevlana Mahallesi Hayvan Barınağında Verilen Hayvanları Öldürüyorlar

17 Şubat 2024 19:56

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'ndeki hayvan barınağında hayvanlara gereken bakım yapılmıyor, öldürüldükleri söyleniyor. Kazım Karabekir Mahallesi'nde ne zaman komşular ya da arkadaşlar kedi verseler, 'öldü' yanıtını alıyorlar. Hiçbiri, sokağımıza sağlıklı bir şekilde kedi getirmiyor. Basit bir ameliyat gerektiren üç kediyi son anda getireceğiz denilmesine rağmen, 'öldü' deniliyor ve birçok kişi şikayetçi olmasına rağmen yazmıyor. Burası hayvanları korumak için değil, sanki öldürmek için açılmış gibi. Benim gibi birçok arkadaşım, kedilerini oraya verdikten sonra vicdan azabı çekiyor. Kesinlikle denetim yok. Hayvanları sevmeyen kişilerin bu mesleği yapmaması gerektiği aşikar. Ayrıca, biraz da vicdanlı insan olmak gerek. Bu hayvanların yaşam hakkını elinden alan vicdansızlar, bu dünyada olmasa bile ahirette mutlaka hesap verecekler. Bu dünyada adaletin olmadığını, yöneticilerin sadece oy istediğini görüyoruz. Mahallemizdeki hayvanların ve insanların haklarını koruyamıyorlar. İyi ki cehennem var.

17 Şubat 2024 21:09

Hayvan barınaklarına gizli kamera ve gizli denetim yapılmasını rica ediyorum. Habersiz denetim yapılır sa belediye başkanımızda görür şikayetlerin gerçek olduğunu. Bizzat kendisine söyledim ama inanmadı beni farklı bir partiden sandı halbuki bizim oylarımızla oradalar ama bize kulaklarını tıkıyorlar. Sokaklara belediyelerin su kapları koymalarını onlar için korunma alanları istiyoruz. Mahalle muhtarları hiçbir şey yapmıyor boşuna para alıyorlar hangi mahallede ac Fakir ihtiyaç sahibi var bilmiyorlar mahallenin ne sıkıntıları var belediyelere söylemiyorlar muhtarlar yatıyor yerine bir sekreter bırakıyor başkada yaptıkları bir şey yok tamam Gaziosmanpaşa için çok güzel şeyler yapıldı başkanın hakkını yiyemeyiz ama yetmez biz inandığımız değerlerimiz aynı diye oy veriyoruz o yüzden fazlasını bekliyorum. Yazıyoruz bir şeyin değişmeyeceğini bile bile. Gücü yetip t bir şeyleri değiştirmeyen de vebaldedir daha duyarlı belediye ve ilk okullarda insanlığı merhameti öğreten vatanını toprağını doğayı sevmeyi öğreten öğretmenler istiyoruz. Bozulanı düzeltmek zor çocukken aşılanmalı yoksa hiçbir şey iyiye gitmeyecek

Barınakta Kediler Hasta Oluyor Bakım Koşulları Çok Kötü

02 Ekim 2025 14:07

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gaziosmanpaşa Hayvan Barınağı

28 Mayıs 2024 14:43
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Barınakta Tedavi Sonrası Kedimin Durumu Kötüleşti

23 Haziran 2025 23:28
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Çekmeköy Belediyesi Kısırlaştırma Sonrası Kedimin Sağlığı Bozuldu

01 Haziran 2025 23:54