Nedim sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 00:14

İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Fizik Tedavi Hastanesi'nde, Mevlana Mahallesi'nde bulunan 25/03/2024 tarihli ve saat 09:50'deki randevumu, çocuk sağlığı ve hastalıkları hekimi U*** T**** adına MHRS uygulamasından almıştım. Randevuma 09:20'de geldim ve sekretere randevumu açtırmak istediğimde, doktorun raporlu olduğunu ve randevuların iptal edildiğini öğrendim. Başka bir hekime randevu alarak işlemimi gerçekleştirdim. Saat 09:30'da Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gelen SMS ile doktorun raporlu olduğu ve randevuların iptal edildiği bilgisini tekrar aldım. Doktor raporluysa neden randevu veriliyor? Ya da raporlu doktor varsa neden aynı branştaki diğer doktorlar hastalara bakmıyor? Zaten devlet hastanelerinde randevu almak çok zor; alınan randevuyla mağdur oluyoruz. Büyük bir eğitim ve araştırma hastanesinde tek doktor mu var? Eğer diğer doktora çocuğumu muayene ettiremeseydim ve çocuğuma bir şey olsaydı, vebalini kim üstlenecekti? Çocuğum üç gündür hastalıktan kıvranıyor. Allah sorumlulardan hesabını sorsun.

Gaziosmanpaşa Eğitim Hastanesi Tahlil Sonuçları İçin En Az 15 Gün Sonrasına Tekrar Randevu İstenmesi

12 Temmuz 2024 14:51
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Gaziosmanpaşa Eğitim Hastanesi Randevuma Gittim Ama MHRS'den Randevuya Gelmediniz Mesajı Geldi

02 Şubat 2024 14:10

30 Kasım 2023 15:45

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Randevu İptali Ve Hastanenin Telefonlara Cevap Vermemesi

05 Eylül 2023 11:51