Sude sonuçtan hiç memnun değil

Gaziosmanpaşa Eğitim Hastanesi Randevuma Gittim Ama MHRS'den Randevuya Gelmediniz Mesajı Geldi

02 Şubat 2024 14:10

01.02.2024 tarihinde saat 08:50'de Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye bölümünde randevum vardı. Stajım için gerekli olan tek hekim raporu almak üzere gittim. Randevu saatimde muayeneye girdim. Ancak Araştırma Hastanesi olduğu için tek hekim raporu vermediklerini ifade ettiler. Randevumdan 2 saat sonra MHRS'den randevuma gitmediğime dair mesaj aldım. Oysa randevuya gitmiştim. Rapor işimi bu hastaneden halledemediğim için aynı bölümden farklı bir hastaneye randevu almıştım. Randevuya gitmediğim olarak gözüktüğüm için yeni aldığım randevu da iptal edildi. 17 Şubat tarihine kadar dahiliye bölümünden başka bir randevu alamıyorum. Doktorun hatası yüzünden şu an çok mağdur durumdayım. 'Siliyorum' dedi ama silmemiş. Randevuya gitmediğim görünüyor. Bu hatayı düzeltirseniz memnun olurum.

Nedim sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 00:14

18 Temmuz 2023 21:12

Gaziosmanpaşa Eğitim Hastanesi Tahlil Sonuçları İçin En Az 15 Gün Sonrasına Tekrar Randevu İstenmesi

12 Temmuz 2024 14:51