Gazi Kars Turizm Günümü Zehir Etti!

05 Eylül 2024 22:40

Gazi Kars Turizm ile ani ve çıldır turu için iletişime geçtim. WhatsApp'tan güya c** adında bir çalışan yardımcı olacaktı. Bu kadar iletişim becerisi zayıf, yazılanı almayan ama anlamadım demeye bile tenezzül etmeyen, cevap vermeyen, telefona bakmayan, görüldü atan bir kişiyi müşterilerin doğrudan karşısına koymakla amacınız ne anlamış değilim. Mesajlara canı isterse cevap veriyor telefonu kesinlikle açmıyor. Ben sormasan hareket saatini bile söylemedi. Bir arkadaşımın rezervasyonunu turdan altı gün önce iptal ettiğim halde onu bile güncellememiş. Tur günü daha beter. Zor bela birilerine ulaştım şoförün numarası iletildi. Bana diyor ki sizi iki kişi yazmışlar benzin pahalı nasıl olacak diyor. Banane bundan gidin c*** beye sorun hesabını. Tur adı altında bildiğiniz sarı taksi ile gezdirildik. Dört yüz tl olmasına rağmen taksiyle olunca 500 deyip yüz lira daha aldılar. Başka bir yolcu çocuğu için para ödediği halde kucağından oturttu yol boyunca. Rehber zaten yok. Taksi şoförü götürdü gezin gelin dedi bildiğiniz. Kars gibi turistik bir şehre hiç yakışmıyor böyle bir firma. İnsanlar güzel zaman geçirmeye çalışıyor. Seçenek az rakip yok diye kafanıza göre hareket etmeniz çok yanlış.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kars Turunda Beklentilerin Altında Hizmet Ve İlgisizlik

28 Ekim 15:57

Gazi Kars Turizm Tur Organizasyonunda Yaşanan İletişim Sorunları

04 Nisan 11:47
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

Çanakkale Paksoy Turizm Acentesi Pişmanlığı

13 Nisan 2024 16:37
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Zile Mavi Canlar Turizm Telefonda Saygısızca Konuşma

18 Ekim 2023 15:20
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Menad Turizm Gaziantep Cunda  Şikayetim

20 Haziran 2024 17:08