Gazdaş'ta Yetersiz Personel Krizi

15 Kasım 2024 17:40163

Gazdaş Gaziantep
15 Kasım 2024 tarihinde 16:00-17:30 sıralarında sadece 3 kişi çalışıyor. Onlarca insan mağdur. 1 saattir kuyrukta bekliyoruz. Çalışanlar ne kadar hızlı olsa da yetişemiyor!
İşimiz gücümüz var. Tüm planlarımı aksıyor. Nerede bu çalışanlar. 11 tane gişe var sadece 3 çalışan var.

20 Kasım 2024 17:04 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Esra O. Başvurunuz konusunda detaylı bilgilendirme için iletişim numaranızdan tarafınıza ulaşılmıştır. Tüm soru ve görüşleriniz için çağrı merkezimizden müşteri hizmetlerimize ulaşmanız mümkündür. Her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır olduğumuzu belirtir Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, GAZDAŞ GAZİANTEP DOĞALGAZ DAĞITIM ŞİRKETİ

Gazdaş Gaziantep Bölgesi Acilen Bu Sorunun Çözülmesi Gerekenin Yapılması Gerekiyor

28 Ağustos 2023 15:47372

Gaziantep Gazdaş binevler şubesinde onlarca insan sürekli bir rezillik çekiyor. Müşteriyle iletişimleri çok sert çok köt...

Gazdaş Gaziantep Bölgesi Şahinbey Ofisinde Müşterilere Kötü Muamele Ve Sistem Sorunları

14 Ocak 2025 16:59873

"Palgaz Yetkilisi Merve hanım tarafıma ulaşıp konu hakkında aydınlatma yapmıştır. El değiştirme sonucu ortaya çıkan tüm mağduriyetler umarım en kısa sürede çözülür ve vatandaşların mağduriyeti giderilir. Tekrardan teşekkürler."

Bir Yıldır Takılmayan Doğal Gaz Kutusu Mağduriyeti

26 Ağustos 2025 22:17590

19.12.2024 tarihinde Gaziantep Gazdaş’a doğal gaz başvurusu yaptım. Binamda iç tesisat işlemlerini eksiksiz şekilde tama...

Gazdaş Gaziantep'te Abonelik Ve Hizmet Sorunları

17 Şubat 2025 08:531.658

"Şikayetten sonra hemen tarafıma ulaşıldı randevu verip saatinde saha ekiplerini yönlendirdiler teşekkürler"

Günlerdir Doğalgaz Bağlanmıyor Randevular Keyfi Veriliyor Çözüm Yok

29 Nisan 2025 21:551.438

15 Nisan 2025te doğal gaz abonelik sözleşmem oluşturuldu, sözleşme yapabilmek için Gazdaş'ta 2.5 saat sıra bekledim. Ve ...

Günlerdir Doğalgaz Bağlanmıyor Randevular Keyfi Veriliyor Çözüm Yok

Tümünü Gör
Gazdaş Gaziantep Bölgesi Doğalgaz İçin Beklemeye Yeter Artık!

Gazdaş GaziantepBölgesi Doğalgaz İçin Beklemeye Yeter Artık!

Ahmet
Gazdaş Gaziantep Bölgesi Müşteri İlgisizliği

Gazdaş GaziantepBölgesi Müşteri İlgisizliği

Mehlizat
Gazdaş Gaziantep Bölgesi İptal Edip Soba Zamanına Dönsek Daha İyi

Gazdaş GaziantepBölgesi İptal Edip Soba Zamanına Dönsek Daha İyi

Hasan
Gazdaş Gaziantep Bölgesi Fatura Çok Yükseldi!

Gazdaş GaziantepBölgesi Fatura Çok Yükseldi!

İbrahim
Gazdaş Gaziantep Bölgesi Doğalgaz Faturası Şikayeti!

Gazdaş GaziantepBölgesi Doğalgaz Faturası Şikayeti!

Faruk
Gazdaş Gaziantep Bölgesi Fatura Çok Yüksek!

Gazdaş GaziantepBölgesi Fatura Çok Yüksek!

Tulin