Fatih sonuçtan çok memnun

Gazdaş Gaziantep Bölgesi Kasım Ayında İki Kez Fatura Okuma Sorunu

29 Kasım 2024 17:44

Gaziantep Gazdaş Müşteri Hizmetleri, Kasım ayında iki kez fatura okundu. 1 Kasım'da okunan faturaya 650 TL geldi. Kasım'ın 29'unda okunan faturaya ise 2.100 TL geldi. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Kasım ayında iki kez mi fatura okuyorsunuz?

Müşteri temsilcisini arıyoruz, olabilirmiş. Bu ne saçmalık böyle? Kasım ayında iki kez fatura mı okunur? Aralık ayında okunur fatura, Kasım ayında okunmaz. Şikayetçiyiz. Bir de daha Aralık'ın 9'una son ödeme tarihi koymuşsunuz. Aralık ayında fatura okunur.

21 Şubat 06:58

Evet Gaziantep gaztas doğalgaz firması bundan önceki firma bu kadar yüksek fatura gelmiyordu Şimdi firma değişti Suç Bizim gibi 2 ay fatura gelmedi Suç Bizim gibi geçen ay fatura 3850 TL fatura geldi Ocak ayı faturası Şimdi de Şubat ayı gelen fatura 5.850 TL ben fabrika mı çalıştırıyorum Ben lokanta mı çalıştırıyorum kıyır mı ya Bu kadar yüksek fatura neden geliyor neden geliyor bu kadar lafa geldiğiniz zaman indirimli doğalgaz 1500 TL indirim yaptınız Geçen ayın Ocak ayı Ama geri bunun 100 katını alıyorsunuz Ben Allah'a havale ediyorum Hakkımı helal etmiyorum

02 Aralık 2024 17:48 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ben Nizip'te oturuyorum 11.12.2024 günü eşim gülizar Gündoğdu adına kayıtlı doğalgaz 3612622 abone numarası olan borcumu ödedim aynı faturayı 2 kez aynı oranda benden almışlar Akbank müşteri hizmetlerini aradım bizlen alakalı bir durumun olmadığını söylediler ancak Gazdaş size yardımcı olabileceğini söylediler zaten asgari ücretle çalışan insanlarız lütfen yardımcı olmanızı istiyorum

Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Mihriban
20 Şubat 17:23