Gardrops Müşterileri Asılsız Hesaplarla Parasını İşletiyor

24 Mayıs 2024 22:47 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba; Sorununuzu hızlıca çözmek için sizi Canlı Destek bölümümüze bekliyoruz. Maalesef kişisel bilgilerinizin güvenliği için buradan destek olamıyoruz. Canlı Destek üzerinden bizimle iletişime geçerseniz gerekli bilgilendirme tarafınıza sağlanacaktır. Sevgilerimizle.

Özlen
25 Mayıs 2024 00:16

Canlı destek maalesef yardımcı olamıyor müşteri hizmetleri telefonunuz yok yani muhatap yok koruma ücreti alıyorsanız bir muhatap bulmamız gerekiyor bu parayı niye alıyorsunuz satıcıya siz ulaşamıyorsanız biz nasıl ulaşalım bir hattınız yoksa şüphe duymam normal bu hesaplarda bence fec ve bu konuyu yargıya taşımayı düşünüyorum

Funda
Benzer Şikayeti Var
23 Ocak 2025 02:39

Merhaba Premium kategoride aldığım ürünler neredeyse 1 aydır kargolanmayı bekliyor. Mail atıyorum, canlı desteğe yazıyorum, tık yok. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. CİMER'e yazdım. Oradan gelecek cevaba göre savcılığa şikayet dilekçesi vereceğim. Bu artık ceza gerektiren nitelikli bir suç

Hanife
Benzer Şikayeti Var
10 Ocak 2025 12:44

Bende aynı durumdan muzdaribim bir imza kampanyası başlatılırsa katılırım benden de koruma bedeli aldılar ürün kırık geldi muhatap olacak kimse yok satıcı parasını aldı Gardrops komisyonunu dalga geçer gibi ikinci elden satın dediler

Eki aç
23 Temmuz 2024 18:59

Anlattığınız durumu bire bir yaşadım defalarca yazdım konuyu geçiştirip oldubittiye getiriyorlar bu firmayla ilgili bakanlığın ve ilgili yetkililerin ciddi bir soruşturma açması lazım yüzlerce binlerce mağdur olabilir ben konunun sonuna kadar takipçisi olacağım

Açıklama Alınmadan Hesabım Kapatıldı, Bakiyemi Ve Siparişimi Yönetemiyorum

Gardrops’ta uzun süredir satış yapan bir hesabım vardı ve hiçbir uyarı, mail ya da bildirim almadan hesabım yaklaşık 10 ...

4 Destek5 Yorum

Gardrops Hesabım Uyarı Olmadan Kapatıldı Ve 600 TL'ye Erişemiyorum

Gardrops hesabıma 05********* numaralı telefonumla giriş yapıyordum. Dün gece ikinci el ürünlere bakarken uygulama beni ...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Gardrops Hesabım Kapatıldı Açıklama Yapılmaksızın!

Gardrops HesabımKapatıldı Açıklama Yapılmaksızın!

Zekimert
Gardrops Hesabıma Giriş Yapamıyorum!

Gardrops HesabımaGiriş Yapamıyorum!

Hatice
Gardrops Kapatılan Hesabımı Açmak İstiyorum

GardropsKapatılan Hesabımı Açmak İstiyorum

Erdal
Gardrops Habersiz Nedensiz Hesap Dondurulması!

Gardrops HabersizNedensiz Hesap Dondurulması!

Gülbahar
Gardrops Uygulaması Lütfen Telefon Numarası İle Giriş Yapın Uyarısı!

GardropsUygulaması Lütfen Telefon Numarası İle Giriş Yapın Uyarısı!

Afranur
Gardrops Kullanıcı Adı İle Giriş Yaptırmıyor!

GardropsKullanıcı Adı İle Giriş Yaptırmıyor!

Afranur

Öne ÇıkanKonular