Burcu sonuçtan memnun değil

Gardırop Uygulaması Şikayet

Gardırop Uygulaması Şikayet
01 Nisan 2024 19:22

Gardırop uygulamasından elbise sattım ve gönderdim. Alıcı urunu iade etmek istedi ve kabul ettim. Günler geçti ama kargom şubeye gelmedi diye araştırmaya başladım. Kargom benimle hiçbir alakası olmayan Manisa şehrinde görünüyordu. Canlı temsilcilerle bağlantı kurdum. Uygulamada adres bilgim olmadığı için benimle iletişime geçmek veya gönderdiğim şubeye kargoyu geri göndermek sanırım gardıropla ilgili olarak Manisa'ya göndermişler. Adresimi güncelledim diye tekrar iletişime geçtiğimde ise kargo ücretini benim ödememi göndermediğim takdirde ise ürünlerimin başka kişilere verileceği söylendi. Sok içerisinde kaldım benim ürünler satılırken her üründe alıcı koruma bedeli alınıyor bu neyin koruması? Benim olan ürün nasıl başka birine benim isteğim dışı verilebilir? Adres bilgim yoksa bile kargoyu gönderdiğim şubeye en kotu şehre göndermek yerine nasıl kafalarına göre bir şehre gönderebilirler? Bu haksız kazanç sağlayan uygulama hakkında şikayetçiyim benim ve benim gibi mağdur ettikleri herkes adına. Lütfen gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim

02 Nisan 2024 22:30 (Şikayetten 1 gün sonra)
Burcu
Burcu
03 Nisan 2024 05:32

Anlayamadım canlı destek hiçbir şekilde uzlaşmaya çalışmıyor bile tekrar iletişime geçtiğim zaman farklı mı yaklaşılıcağını söylemeye çalışıyorsunuz tam olarak?

Yener sonuçtan hiç memnun değil

Gardrops’ta Haksız İade Ve Kargo Ücreti Sorunu

13 Mayıs 2025 11:58

04 Eylül 2023 17:04
Ümmüsare sonuçtan hiç memnun değil

Gardrops Kargoda Kaybolan Ürün Ve İletişim Sorunu!

Ümmüsare
14 Nisan 2025 23:56
Gardrops Kargoda Kaybolan Ürün Ve İletişim Sorunu!
Güven sonuçtan hiç memnun değil

Güven
09 Temmuz 2024 14:06
Mert sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 20:24
Yanlış Adrese Gönderilen Kargo Ve İletişim Sorunu