Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Garage Hair Repair Studio Bahçeşehir Şube Fiyat Alarak Gittim Söylenenin 2KATI Ödeme Aldılar‼️

22 Kasım 2023 22:02

Bahçeşehir yeni açıldı denemek için gittim. Saç kesimine fiyat sormadan gitmiştim.
Kesim uzmanıyım diyerek 3.500 TL aldılar, föne -maşaya ayrı fiyatlar alındı.

Kesimi beğendiğim için tekrar gelmek istedim. Çok yüksek fiyat alınca Cila, geçiş ve bakım işlemi için bir sonraki gelişime fiyat aldım.
Bu işlerim için toplam 2.800 civarı fiyat verdi. Bir hafta sonra giderek bu işlemleri yaptırdım. Kasa da 6.500 TL istediler.

Ama sormuştum bu fiyatı vermediniz deyince sayfamızda liste var, saça göre değişiyor fiyatlar vs. Bir şeyler söylendi. Tabi ki ödedim ve çıktım. Ama resmen haksız yere ödeme alınıyor. Sözlü olarak verilen fiyatları ispat edemem,
( listeye de yazmışlar şöyle rakamlar örn. Cila 900-1250-3000 )
size 900 deyip oraya gelmenizi sağlıyor kasada sizin saçınız 3000 TL listede var diyor. (Örnek olsun diye tek işlem için yazıyorum bu rakamı her işleme ayrı ayrı böyle ekleniyor hesap kabarıyor bu arada)
Tabii ki ödemek zorunda kalıyorsunuz. Tam bir kurgulu bir oyun gibiydi.
Netice de sıradan yapılan işlemlere bu inanılmaz rakamı ödedim. Bir dahakine işlemlerin kontrolünü yapacağız ücretsiz dedi ama kesinlikle güvenmiyorum ve gitmeyeceğim. Kasada 10.000 TL daha isterler.
Buradaki şikayetleri okumuştum ve herkesin abarttığını düşünmüştüm. Haksız kazanç alıyorlar ve yanıltarak ödemek zorunda bırakılıyor müşteriler.

Gitmek isteyenler 1-2 kez gitseniz zaten 6-7 kişiden aldığını sizden tek seferde alıyorlar. Umarım bu çarkın bir sonu olur. Böyle ticaret, esnaflık olmaz.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 10:12

07 Kasım 2023 12:25
Sevda sonuçtan çok memnun

Aslıhan Yurt Beauty Studio Kesim İçin Söylenenden Fazla Alınması.

02 Temmuz 2024 17:38
"Merhabalar tekrardan, Sorunu çözümlediler ve itinalı bir şekilde süreci yönetip memnuniyet gözetildi. İlginiz ve duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum. F*** Bey'e de nezaketinden dolayı tekrar teşekkür ederim. Saçlarımı kesen S*** beyin de tekrardan ellerine sağlık. İşlemle ilgili hiçbir sorun yaşamadığımız tekrar bildirmek isterim."
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Saç Kesimi Ve Haksız Ücretlendirme Deneyimi