Burçkan sonuçtan hiç memnun değil

Burçkan
25 Mart 2024 14:06

07.03.2024 tarihinde Instagram'da gang own. GO adlı giyim hesabından 519.99 TL tutan ve sepete eklediğimde 70 TL kargo ücreti eklenerek 589.99 TL tutan 2 adet ürün sipariş verdim (70 TL kargo ücreti bana ait). Fakat o 2 ürünü beğenmediğim için ve hesaplarında iade ve değişim yapılmaktadır yazdığı için de siparişimi iptal etmek istedim ve para iadesini istedim onayladılar. Instagram hesaplarına yazdığımda 10 iş günü içerisinde para iadeniz yatacaktır denildi ve bugün iademi 419.61 TL olarak yatırmışlar. Hesaba ulaşıp eksik yatırdıklarını söyledim ve bana politikalar gereği sebepsiz iadelerde kargo ücreti karşı taraftan kesilir denildi. Zaten 519.99 TL değerindeki siparişimde sepette 70 TL kargo ücreti yansıtarak benden 589.99 TL zaten ödeme aldılar. Para iadesine onaylamalarına rağmen 419.61 TL para iadesi yaptılar. Böyle bir saçmalık olamaz bana tekrar bir şey göndermeyeceklerine rağmen neyin kargo ücretini kesiyorlar ben zaten 70 TL yi kabul edip 519.99 TL değerindeki siparişimi 589.99 TL olarak ödemesini yapmışım. İademi onaylamalarına rağmen 170 TL para kesintisi yapıp göndermek nedir dalga mı geçiyorsunuz siz. Bu haksız kazanç sağlayan giyim hesabı hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum!

profile profile profile

Abdullah
Abdullah

70 TL ürünleri geri gönderme kargo ücreti kesmek yerine 170 TL kesmişler. E-devletten Tüketici Hakları'na şikayet edebilirsin.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 19:28
Samsey Giyim İade Talebi Hk.
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Miss Sahra İade Sürecinde Yaşanan İletişim Eksikliği Ve Gecikme

20 Mayıs 2025 18:01