İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 16:11

12/09/2023 tarihinde Gaming.gen.tr adresinden Beta Oyun Teknoloji firmasından 2 adet aynı sistem sipariş verdim. 18/09/2023 tarihinde 2. Sistemi teslim aldım, öğleden sonra bana gelen sistem, istediğim sistemden daha pahalı olduğu için firmayı bilgilendirmek istedim ve iyilik ettim, keşke etmeseydim.

Firma ile görüştüm benden iade etmemi istediler ve Beta Oyun Teknoloji adına iade etmemi istediler ve ettim lakin bugün öğreniyorum ki firmam olan Art Carpet San. Tic. A. Ş. Şirketine 904,54 TL'lik bir ödeme çıkartmışlar. Beta Oyundan Kabil beyle görüştüm bana kendilerinin bir şey yapamayacağını Yurtiçi Kargo ile görüşmemi söylediler. Yurtiçi Kargo'yu aradığımda ise gönderinin Gön. Ödemeli olduğunu beyan ettiler. Beta Oyun ise kendilerine gönderilen iadelerde müşterinin hiçbir ödeme yapmadığını, kendilerinin ödeme yaptığını belirtti bunu belirten kişi de Muhasebeden Kabil Bey.

Ayrıca kendileri bana kargoda çapraz karışıklık olabileceğinden bahsetti. Fakat kutu üstündeki bilgiler firmama aitti ve istediğim ürün bilgisi yazıyordu. Bana asıl sistemimi gönderdiklerinde içinde arıza formu vardı.
Anlayacağınız kendi hatalarını örtbas etmeye çalıştılar ve format atıldı diye beyan etmişler.

Şu durumda mağdur olan firmam bu konuda bir geri dönüş bekliyor. Bu saatten sonra ne Gaming.gen.tr den alışveriş yaparım yaptırırım ne de Yurtiçi Kargo firmasıyla çalışırım.

03 Temmuz 2023 10:18

Ürünü Aldıktan Kısa Süre Sonra Fiyat Düştü Mağduriyetim Giderilmedi