Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Galatasaray Spor Kulübü Kartal Galatasaray Futbol Okulu Pişmanlığı

12 Ekim 2023 14:06

08.10.2023 pazar günü saat: 13:00 - 13:40'ta oynanan Kartal Merkez Galatasaray Futbol Okulu şubesi ile U*** M**** şubesi arasında yapılan maça oğlumuzu izlemek için yakınları olarak 5 kişi gittik. Maçta oğlumuzun 2 kez yedeğe alınması ve hiç yedeğe alınmayan çocukların olması üzerine ertesi gün 0541 xxx 36 32 numaralı hat WhatsApp üzerinden sorumlu e** Hanıma 2 haftadır maç düzenleneceğini paylaşıyorsunuz bizleri yedek izletmek için mi çağırıyorsunuz hiç yedek olmayan çocuklar vardı neden bizim çocuğumuz 2 kez yedek yapılıyor diye serzenişte bulundum. Çünkü biz bu hat üzerinden kayıt aşamasında e** Hanımla mülaki olduk hep. Bu yazışmanın üzerine aynı hat üzerinden beni arayan ve kendisini s*** Hoca olarak tanıtan kişi gözden kaçmış olabilir veya ben hocayım ben karar veririm demek yerine 'bende oradaydım çocuğu da biliyorum kesinlikle öyle bir şeyin olmadığını her çocuğun eşit sürelerde oynadığını' söyledi. Yani 'sen yalan atıyorsun' demeye getirdi. Oysa biz maça 5 kişi izlemeye gitmişiz hepimiz de gördük farkındayız. Devamında bana 'alaycı tavırla çocuğunuzu başka bir kulübe gönderin tuzlaya mesela. Sizinle devam etmek istemiyoruz, bizim iş verenimiz değilsiniz, WhatsApp yazışmalarınızdaki üslubunuz hoş değil e** Hanımla görüşeceğim kulüple de görüşeceğim ilişiğinizi kestireceğim diye söyledi ve bizi WhatsApp gruplarından çıkarttı. WhatsApp yazışmalarımı istenildiği takdirde gönderebilirim küfür yok, hakaret yok varsa eleştiri vardır. Telefon görüşmesinde de hiçbir şekilde üslup bozukluğum olmadı kedisine, o konuştu. Ben dinledim. S*** Hoca kendi itham ve üslubunun farkında değil. Biz ebeveynleri olarak 7 yaşındaki küçük çocuğumuzu ilk kez bir maçta izleyecektik ve babası gibi o da Galatasaray'lı olmuştu. Kendisini Galatasaray' dan daha büyük gören, baştan aşağı EGO sahibi olduğunu düşündüğüm s*** Hoca henüz daha 7 yaşında hiçbir konudan gelişmeden haberi olmayan, suçu olmayan oğlumuzu başka kulübe gönderdi. Tek taraflı, savcı oldu, hakim oldu, infazını verdi çocuğumuzun. Bizim tekrar devam etmek gibi bir düşüncemiz olamaz ama Galatasaray spor okullarına yakışmayan hareketler kişiler olduğunu düşünüyorum, hiç mi denetlenmez sonsuz yetki verilir. Bu kişilere anlamış değilim. Bazen televizyonlarda görüyorum. Türk futbolunda neden oyuncu yetiştirilemiyor diye cevabı çok açık değil mi sizce de.

Galatasaray Spor Kulübü Bursa Galatasaray Futbol Okulu

11 Şubat 2024 18:24
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Galatasaray Spor Kulübü Yüzme Eğitmenlerinin Sert Ve İlgisiz Davranışları Çocuğumu Olumsuz Etkiledi!

02 Ağustos 2025 01:43

Vakıfbank Spor Kulübü Metot Kolleji Batıkent Ankara