Fuzul Ev Tarafından Mağdur Edildim

29 Eylül 2023 08:18

Motosiklet almak için Fuzul Ev'e yazıldım, kayıt yaparken gerekli şartları konuştuk ikinci el motosiklet alacağımı belirttim onlar da kabul etti. Aradan aylar geçti. Ödemelerimin yarısını yaptıktan sonra teslimat için anlaştığımız tarih geldi. 1 yaşında düşük kilometrede sıfır ayarında bir motosiklet bulup kaporasını verdim, teslimatı yapmamak için işi yokuşa sürüp şartların değiştiğini söylediler. O yüzden sıfır motor şartı bahanesi uydurdular, almak istediğim motosikletin 2 yıldır Türkiye'ye sıfırının gelmediğini sıfırı hiçbir şekilde bulamayacağımı söylediğim halde umursamadılar fuzulev genel merkezi aradım genel merkez benimle ilgilenmedi hep geçiştirdiler.

Kayıt yaptığım şubeye yönlendirdiler ama şube müdürü ile bir türlü görüşemedim. Benimle görüşmek istemedi her defasında bir şeyler bahane etti. İstersen ödediğin taksitleri alıp sistemden çekilebilirsin dediler. Yani Fuzul Ev'i ödediğim organizasyon ücreti ve motor için ödediğim kapora benim cebimden gitti mağdurum kimsenin mağdur olmasını istemiyorum.

29 Eylül 2023 09:17 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Ahmet
Ahmet

Kardeşim belgelerin mevcutsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur kesinlikle mağduriyetin giderilir

Fuzul Otomotiv Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Yetersiz Bilgilendirme

29 Temmuz 2025 21:34
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Tarihi Yanlış Bilgilendirme Ve Mağduriyet

17 Aralık 2024 13:51