Cevzet sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev'den İpotek Sorunu

Fuzul Ev'den İpotek Sorunu
Cevzet
01 Kasım 2024 15:44

Ben Fuzul Ev'den ev aldığıma bin pişmanım, şikayetçiyim. Bütün borcumu peşin ödedim. Evimi satmak istiyorum ama satış yapamıyorum. İpotek kaldırmıyorlar, neymiş 1 ay sürecekmiş. Arkadaş, ben acil bir durumdan dolayı evimi satıyorum, borcum yok ama Fuzul Ev ipoteği kaldırmıyor.

18 Kasım 2024 08:45

Abi sakın Fuzul Ev den uzak durun tavsiyemdir abi yemin ederim bıktırdılar beni 1 buçuk aydır evimi satmışım borcum yok ipotek kaldırmıyorlar neymiş 1 ay önce den ipotek kaldırmıyorlar Mis faizsiz kredi verdiler diye bankada kredi çekseydim o kadar param gitmezdi her yere gidiyor halada para gidiyor

Ek
17 Kasım 2024 15:58

Abe size bir tavsiyem Fuzul Ev den uzak durun abi yemin ederim bıktırdılar beni 1 buçuk aydır evimi satmışım 1 aydır ipotek borcumu vermişim borcum yok ipotek kaldırmıyorlar bir imza için bile bir ay bekletiriliyorlar mağdurum evimi alacak kişi masraf yapmış eksper göndermiş kapora atmış oda mağdur ve satış yapamıyoruz kredi çekemiyor ipotek yüzünde almayın abi vallah değmez faizsiz diye yemin kredi çekseydim bu kadar param gitmezdi her şeye

Ek
01 Kasım 2024 15:35

Şikayetçiyim Fuzul Ev gayrimenkul den borcum yok bütün borcumu ödemişim ipotek kaldırmıyorlar neymiş 1 ay sürecekmiş arkadaş ben acilyeten dolayı evimi satmışım borcum yok Fuzul Ev ipotek kaldırmıyorlar ya acilen kaldırın ya da her yerde paylaşacağım Fuzul Ev tavsiye etmiyorum sıkıntılar var basınız arir

01 Kasım 2024 15:24

İpotek kaldırmamaları evimi satmışım borcum yok bütün borcumu da ödemişim ipotek kaldırmıyorlar neymiş 1 ay sürecekmiş evi satım kişi borç yapmış arabasını satmış beni bekliyor ipotek kaldıracak satış yapacağız yapamıyoruz bu şekil de ben asla Fuzul Ev kimseye demeyecek alın aksi halde her yerde yazacağım sakın @fuzulev de ev almayın

02 Kasım 2024 10:51 (Şikayetten 19 saat sonra)

World

Bu nasıl bir yazı? Sözleşme okumayan sizler şimdi 1 ay önceden talebiniz yanıt görmedi diye iftira atıyorsunuz. Varsa bir sorun yazın benden para talep ettiler. Bana ek masraf çıkardılar vs. Sorun sizin sözleşme okumayan ve anlamsız talepleriniz ise o sizin sorununuz.

Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

Seçkin
22 Ağustos 2023 11:15