Muzaffer sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev Yanıltıcı Kampanya Ve Yetki Sorunu

04 Ekim 2024 19:45
Muzaffer'in Teşekkür Mesajı
“Fuzulev çalışanı Hüseyin bey e teşekkür ederim ilgisinden dolayı Paramın tamamını aldım”

Fuzulev Elazığ şubesi
Fuzulev sisteminde arkadaşlarım aracılığıyla bana ulaşan Elazığ Fuzulev yöneticisi, kendisinin yeni müdür olduğunu ve bu sebeplerden ötürü kendisine bazı yetkiler verildiğini, bu yetkiler dahilinde en geç 10 ay içerisinde ev veya araba sahibi yapabileceğini söyledi. Ben de böyle bir kampanya varsa üye olabileceğimi söyledim ve üye oldum. 2.000.000 TL bedele karşılık 180.000 TL Fuzul Ev'e katılım bedeli ödemesi yaptım. İlk taksitimi ödedikten sonra arkadaşlarım aracılığıyla böyle bir kampanyanın olmadığını ve yaklaşık 20 kişinin bu şekilde yanıltıldığını öğrendim. Fuzulev müşteri hizmetleri ve Elazığ Fuzulev çalışanı ile yaptığım görüşmede bizleri yanıltan kişinin işten çıkarıldığını söylediler ve benim elimde sözleşme yok. Sözleşmemi ilk katıldığım Ağustos 2024 yılında istediğimde ise tarafıma İştirakçi Katılım Formu gönderildi. İmza atmam halinde en geç Şubat 2025 yılında 2.000.000 TL'lik ev alacağım yazıyor fakat Fuzulev sisteminde ise Ağustos 2028 olarak yazıyor. Fuzulev'de kaydım mevcut ama aradığımda ise 'araştırıyoruz, ilgileneceğiz' gibi kelimelerle kalıyoruz. Bu işlerin böyle yürümemesi lazım, hem maddi açıdan paramızın değeri azalıyor hem manevi açıdan kimse bu paraları kolay kazanmıyor ve kendim Fuzulev çalışanı tarafından yanıltılmama rağmen sistemden çıkmam halinde katılım bedelini alamayacağım bildirildi. Bu kadar kolay olmasa gerek insanların hakkını yemek.

profile profile profile
16 Ekim 2024 22:05

Şimdi de fuzulev bana evet mağdur olmuşsunuz deyip paranızı ve katılım ücretinizi iade edeceğiz ama %28 oranında katılım payınızdan kesinti olacak diye söylüyor ve mağduriyetini hâlâ uzatıyor yazık gerçekten insanlar parayı kolay kazanmıyor ilk defa böyle bir şirkete ev için girdim bundan sonra bedava deselerde girmem

31 Ekim 2024 18:22

31 Ekim 2024 18:23 (Şikayetten 26 gün sonra)

Ebru

Merhabalar muzaffer bey bende çok mağdur oldum acaba nasıl alabildiniz katılım organizasyon ücretini kiminle iletişime geçmem gerek yardımcı olur musunuz rica etsem

Pıtırcık

Bunlar bakın para için daha neler yapar birlikte göreceğiz...

Sözleşme Sorunu Ve Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti

Muhammed
26 Kasım 2024 23:48
Sözleşme Sorunu Ve Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Temsilci Değişikliği Ve Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

Ali
20 Eylül 00:11
Aykut sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev Finansman Hatası ve Mağduriyet

Aykut
04 Şubat 09:15
"Nevşehir Fuzulev şubesinde görevli Melek hanım sorunumu çözdü ve teslimatımın sorunsuz gerçekleşmesini sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum."
Fuzul Ev Kategorileri