Sözleşme Sorunu Ve Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti

Sözleşme Sorunu Ve Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti
26 Kasım 2024 23:48

Fuzulev Elazığ şubesinde çalışan O*** A****** isimli müşteri temsilcisi tarafından ikna edilerek, Mayıs ayında 5 milyonluk ev kampanyasına yazılmak için Fuzulev’e organizasyon ücreti ödedim. O*** Bey beni kaydettirdikten sonra sözleşmeyi imzalamam için bana getireceğini söyledi. Ancak sözleşme hiçbir şekilde elime ulaşmadı. En son Ekim ayı taksitini yatırıp dekontu kendisine attığımda mesajım iletilmedi, ben de kendisini aradım ancak bu numara kullanılmamaktadır yanıtını alınca aynı anda Fuzulev Elazığ şubesini aradım. Şubeden O*** Bey ve şube müdürünün kovulduğunu, benim yaşadığım durumu birçok kişinin de yaşadığını söylediler. İlk fırsatta şubeye gittim ve durumu yeni şube müdürüne izah ettim. Organizasyon ücretimi yatırdığım taksitleriyle birlikte geri istedim. Sistemde yüklü olan belgeleri şube müdürüyle birlikte kontrol ettiğimizde imzaları bana ait olmayan bir sözleşme tespit ettik. Bunun üzerine şubeden ayrılarak avukatım ile söz konusu şirket ve personel hakkında cezai ve hukuki işlemleri başlattık. Denetimlerine tabi oldukları bütün kurumlara da şikayetimizi bildirdik. Fuzulev genel merkezden bu sorunu ivedi bir şekilde gidermelerini, organizasyon ücreti ve ödediğim taksitlerin tarafıma iade edilmesini istiyorum.

profile profile profile
11 Aralık 2024 16:31 (Şikayetten 14 gün sonra)
08 Şubat 2025 12:07
sozlesme-sorunu-ve-yanlis-yonlendirme-magduriyeti-1.jpg

Fuzul Ev ilgileniyoruz diye bir arama yaptı. Ancak sonrasında herhangi bir gelişme olmadı. Savcılık, şikayete konu olan Fuzul Ev'in o dönemki çalışanlarını göz altına aldı. Medyaya yansıyan haberlere göre 22 kişiyi yanlış beyanlar ve yönlendirmelerle mağdur etmişler.

Yorumlar (5)

Veysel
Veysel

Merhaba son durum nedir?

Numan
Numan

Fuzul Ev emin ev katılım ev pişmanlıktır bunlarla iş yaparken 40 sefer düşünmek gerek her şey kayıt yapana kadar kayıt yaptıktan sonra ilgi kesilir ödeme günü gelir ödeme yapmamak için bir ay daha uzatmak için türlü türlü bahaneler öne sürülür kendilerini geliştirmeleri gerek presodurleri çok

Furkan

Elemanları kayıt açıyor ama kayıt açarken nasıl açtıkları sorgulanmıyor galiba Fuzul Ev bu konuda özensiz çalışıyor çalışanlarını denetlemiyor sorun çıktıktan sonra kovuyorlar ama paranız bekletiliyor aynı şekilde. Genel müdürlükten aradılar özellikle çağrı merkezi değilim genel müdürlükten arıyorum dedi olayı baştan anlatın diye anlattık 3 gün önce.

Furkan

Benzer sorunu bende Aksaray'da yaşadım. Çalışanları genel olarak ölçmeden mi alıyorlar acaba

Muhammed

Şube müdürü ile birlikte bu eleman bu olaylar açığa çıktığında kovulmuş. Ben ödemelerimi Fuzul Ev hesabına yaptığım için güvendim. Ama Fuzul Ev'den de henüz çözüme yönelik bir adım atılmadı.

Fuzulev Sisteminden Çıkmak İstiyorum

İsmail