Güneşli Park Eğlence Merkezi

12 Kasım 2023 20:47582

Güneşli Park AVM'deki Funisland eğlence parkında çalışan kadının hal ve hareketleri son derece saygısızca, kesinlikle uyarılması gerekiyor. Orta yaşlı ve gözlüklü olan bu kadın, kredi kartıyla ödeme yapmak istediğimi söylediğimde POS cihazının kağıdının bittiğini ve başka bir yerden de alamayacağını söylüyor. Peki, yanımda nakit yoksa ne yapabilirdim?

Sibel
3 Mart 2024 21:54

Güneşli AVM bin içindeki oyun parkındaki Aynı kadının ikinci kez terbiyesizliği ile karşılaştım, AVM Genel Müdürlüğü neden bu kadına bir uyarıda bulunmuyor anlamıyorum, tekrar gitme gafletinde bulundum. Bu kez pos cihazından kredi kartımın çekim yapmadığını söyledi, nasıl olur 5 dakika önce baş mağazada çekim yaptım, geçen seferde diğer beyefendi çekmişti, sizde neden olmuyor dediğimde, gayet saygısızca karşılık verdi. Oda yetmezmiş gibi yanımda çocuğum olmasına rağmen ağıza alınmayacak hakaretlerle AVM bin içinde bağırıp durdu. Bu duruma birinin el atması gerekli, AVM genel müdürlüğüne sesleniyorum.

Yorumlar(8)

3 Ağustos 2025 14:26

Biz sürekli müşterileriyiz çocuklarımızı gayet güvenle bırakabiliyoruz. Bu zamana kadar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık

8 Şubat 2025 19:20

Yıllardır gittiğimiz bir yer çalışanlar gayet saygılı ve güler yüzlü kesinlikle kötü yorumlara katılmıyorum iftira atmak için söylenmiş sözlerdir bu haktır kul hakkına girmeyin

5 Şubat 2025 23:13

Kesinlikle böyle bir şey yok yorumları resmen gülerek okudum AVM de en saygılı en güzel dükkan diyebilirim

3 Şubat 2025 17:01

Sürekli arkadaşlarımla buraya gelirim her geldiğimde ne kadar kalabalık olsa bile Güleryüz ile karşılaşırız bu zamana kadar olumsuz bir tavır hiç almadık bazı günlerde özellikle özel günlerimizde geliriz ve aldığımız jetonun üstüne extra jeton verir bize kasadaki abla makinelerin hepsi çalışır durumdadır ilgi ve alaka iyi düzeyde ve aile ile gidilebilecek güzel yerlerden birisidir

31 Ocak 2025 13:46

Biz sürekli geliyoruz gayette güzel ilgileniyorlar hakaret vs hiçbir şey olmadı memnunuz

29 Ocak 2025 13:10

Sürekli gittiğimiz yer asla böyle bir davranışla karşılaşmadık. Hatta çocuklar ağlıyor diye bedava jeton bile verdiler

2 Kasım 2024 15:15

Nakit alabilmek için kasadaki bayanın yalanı

MOİPARK Moi Gişe Personeli

22 Ağustos 2024 14:234.814

Mall Of İstanbul avm Moipark eğlence merkezinde giriş katı gişede görevli D**** hanıma iki çocuğuma bilet almak için baş...

MOİPARK Moi Gişe Personeli

Hizmette Sınıfta Kalan Snowpark

24 Ocak 2024 20:4416.891

Snowpark saygısız çalışanlar. Ailece girmek istediğimiz Torium AVM içerisindeki Snowpark ödeme noktasındaki duran şahıs,...

1 Destek