Fulla Moda Karaman Cadde Mağaza Personel Hakkında

21 Mayıs 2023 19:49

Bugün saat 18:45 civarında Karaman Cadde mağazanıza alışveriş yapmak için geldik. Alt katta erkek tişörtlerinin reyon üzerindeki fiyatta 79,90-149,90 yazıyordu. Ürün etiketine bakmadan beğendik ve ödeme yapmak için kasaya çıktık. Halihazırda biz annemle alacağımız ürünlere bakarken üst katta iki kadın personeliniz birbirine bağırmak suretiyle tartışıyordu. Kasadaki kadın personelinizin suratı asıktı ve bizimle ilgilenmedi. Ürünün barkodunu okuttuktan sonra fiyatın 200 TL olduğunu söyledi. Ödemeyi yaptık ama personel ters bir şekilde ürünün üzerindeki tabelada 79.90-149.90 yazdığını reddetti biz de emin olmak için tişörtü aldığımız yere tekrar gittik ve kontrol ettik. Alt kattaki erkek personel gayet kibar bir şekilde durumu açıkladı biz de teşekkür edip iade için kasaya çıktık. İade işlemi yapıldıktan sonra kasadaki kadın personel kasaya parayı vurup bize bağırmaya başladı. Sinirle biz de ona bağırdık fakat bir müşteriye söylenmemesi gereken şeyler söyledi.

Bu durumun Fulla Moda gibi zincir bir mağazaya yakışmadığını belirtir, gereken işlemin yapılmaması ve tarafıma bilgi verilmemesi halinde ne benim ne de tanıdığımız bütün insanların mağazanızdan tekrardan alışveriş yapmayacağını ayrıca gereken yerlere başvuracağımızı belirtmek isterim.

22 Mayıs 2023 12:12 (Şikayetten 16 saat sonra)

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Fulla Moda Mağazasında İlgisiz Personel Ve Fiyat Farkı Mağduriyeti

25 Ağustos 2025 21:49
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Adapazarı/Sakarya Fulla Moda, Kasada Değişen Etiket Fiyatı

14 Temmuz 2023 23:43
Zeynep sonuçtan memnun

16 Eylül 2024 00:34
"Sorunum düzeltildi. T*** bey'e ayrıca teşekkür ederim. İlgisinden kaynaklı."
Jeon sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 21:27

09 Temmuz 2023 12:04