Mehmet sonuçtan çok memnun

09 Mayıs 2024 13:05

Altı ay önce A101'den Fujiplus marka 18.000 BTU kapasiteli bir klima satın aldım. Keşke almasaydım. Klimayı servis gelip yerinde kurdu ve iki gün sonra, o dönem havanın soğuk olması nedeniyle klimanın ısıtmadığını fark ettim. Servis gelip dış ünitenin yerini değiştirdi. Ancak bir süre sonra problemin devam ettiğini gördüm ve tekrar servisi çağırdım. Defalarca gelip gittikten sonra klimanın ne soğuttuğunu ne de ısıttığını cihaz ölçümleriyle anladılar. Konuyu Fujiplus genel merkezine bildirdim ve değişim talebinde bulunacaklarını söylediler. Günlerce bekledim ancak geri dönüş olmadı. Servisle görüştüğümde, durumu bildirdiklerini ve dönüş beklediklerini ifade ettiler. Ben de ilgili yerle iletişime geçmek için 0850 305 14 44 numarayı aramaya başladım. Sürekli oyalanıyordum. Bu görüşmelerim bugüne kadar sayısız kez oldu. Her seferinde olayı baştan anlatmak zorunda kaldım ve sistemin o kadar kötü olduğunu gördüm ki, problemin kaydedilmesi gereği bile duyulmuyordu. Fujiplus ile ilgili her görüşmemde psikolojim bozuluyordu ve davranışlarına tahammül edemiyordum. 'Dış üniteyi değiştireceğiz, yurt dışından cihaz bekliyoruz' diyerek aylarca oyaladılar. Bir müşteri temsilcisi böyle derken, başka bir gün görüştüğüm farklı bir müşteri temsilcisi, 'Böyle bir şey yok, değişim onayını Bakanlar Kurulu'ndan almamız gerekiyor' diyerek oyaladı. Son görüşmemde müşteri temsilcisi Ü*** Bey, olaya müdahil olduğunu ve çözeceğini söyledi. Ancak yine olayı baştan anlatmamı istedi. Servisle görüşmesi gerektiğini ve beni bekletmesi gerektiğini ifade etti. Sonrasında 'Evet, görüştüm, değişim için gerekli yerlerle görüşeceğim ve size en geç bir hafta içinde dönüş yapacağım' dedi. On gün geçti, dönüş yapmadılar. Her zamanki gibi ben aramak zorunda kaldım. Ü*** Bey, 'Yurt dışından cihaz bekliyoruz, geldiğinde onay alarak değişimi yapacağız' dedi. Ben de onayı şimdiden almanın süreci hızlandıracağını söyledim. Uzun uğraşlar sonucunda 'Tamam, ilgili yerlerle görüşüp yarın döneceğim' dedi. Bugün döndüler ve 'Servisle görüştük, cihazı onaracağız, neden servise müsaade etmiyorsunuz?' gibi saçma sapan şeyler söylemeye başladılar. Servisi arayacağımı ve konuşup döneceğimi söyledim. Servisi aradığımda, en son iki ay önce konuştuğumuzu ve değişim talebinde bulunduklarını, onun dışında kimsenin beni aramadığını ifade ettiler. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ancak Ü*** Bey benimle görüşmek istemedi.

15 Mayıs 2024 12:05 (Şikayetten 5 gün sonra)
27 Mayıs 2024 14:49

Selamlar 9 Mayıs şikayetimin yayınladığı tarih 15 Mayıs ta şikayetime sizin verdiğiniz cevap o vakitten sonra arayan soran olmadı. "Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz." Burda belirttiğiniz müşteri memnuniyetini oluşturmak ne kadar süre alıyor? Problemin çözümünü 6 ay ısrarla aramama karşılık bulamadım burda da 6 ay boyunca mesajlaşarak mı çözüm arayacağız? Hala neyi bekliyoruz? Çözümün oluşturulması için farklı bir departmanınız varsa lütfen belirtin onlarla iletişime geçelim. Klimayı kullanamayacaksam neden aldım ve artık ne kadar süre daha kullanamayacağım? Kısa sürede probleme çözüm bulmanızı bekliyorum Teşekkürler iyi çalışmalar

Hakkı
Hakkı

Bugün qim mağazalarından almayı düşündüğüm fujiplus klima için olumsuz yorumlardan sonra vazgeçtim

Necmettin sonuçtan hiç memnun değil

Fujiplus Klima Servisinde Bitmeyen Sorunlar Ve Geçmeyen Arıza

Necmettin
10 Ocak 2025 23:07
Fujiplus Klima Servisinde Bitmeyen Sorunlar Ve Geçmeyen Arıza
Şevki sonuçtan hiç memnun değil

Şevki
16 Haziran 2025 14:46