Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Freestyle Libre Sensör Garanti Kapsamında Değişim Yapmıyorlar.

25 Eylül 2024 12:01

02 Ekim 2024 09:57

Abbott laboratuarları ith. İhr. Ve tic. Ltd. Şti. Garanti kapsamındaki libre sensör değişimini yapmıyor. Freestyle Libre Sensör Garanti kapsamında olduğu halde ürün değişimi yapılmıyor. Libre sensör 2 kullanıyoruz. Garanti şartlarında yıllık değişim hakkı sayısı diye bir şey olmadığı halde, sensör yerinden çıktı ancak değişim yapmıyorlar. Zorluk çıkarıyorlar. Yardımcı olmuyorlar. Yenisini aldım, taktım, bu da bozulursa, bu ve bundan sonrakiler için değişim olmazsa mağdur oluruz. 14 günlük garanti süresinden önce sensör bozulursa bu garanti her sensör için geçerli olması gerekir. Bu konuda zorluk çıkarıp yardımcı olmadıkları için şikayetçiyim. Diyabet hastalarını mağdur ediyorlar. Açıkça ve dürüstçe garanti yok diye yazsınlar. Hem 14 günlük garanti süresi var diyeceksin, hem de değişim olmaz diyeceksin! Tekel kurmuşlar, diyabet hastaları nasıl olsa mecbur

Ramazan
02 Ekim 2024 09:59

Keyfi uygulamalar devam ediyor.

Freestyle Libre 2 Sensörüm Suya Dayanmadı Değişim Talebim Reddedildi

18 Ağustos 13:15
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Freestyle Libre 2 Sensörlerinde Tekrarlayan Arızalar Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

25 Ağustos 15:06

25 Mart 2024 14:04

14 Haziran 07:47
Freestyle Libre 2 Sensör Erken Uyarı Ve Ölçüm Sapmaları Tekrarlandı
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Freestyle Libre 2 Sensörüm Kısa Sürede Bozuldu, Değişim Talebim Reddedildi

08 Eylül 17:06