Franke Buzdolabı Sorun Şikayet

Franke Buzdolabı Sorun Şikayet
Dilek
13 Eylül 2024 18:22

Buzdolabını ilk kullanmaya başlandığım andan itibaren sebzelik kısmı sebzeleri donduruyordu. Daha sonra buzdolabından olağan dışı sesler gelmeye başladı. Ardından buzluk kısmı da çalışmamaya başladı. Servisle iletişime geçtim. Bana yurt dışından bir parça geleceği söylendi. Parçanın gelme süreci yaklaşık 1 ay sürdü ve ben yaz mevsiminde 1 ay boyunca buzdolabını kullanamadım. Bu yaz tekrar buzdolabı kısmı bozuldu soğutmamaya başladı ve hemen sonra buzluk kısmı çalışmamaya başladı buzluktaki her şey eridi. Bugün tekrar error vermeye başladı. Aldığımdan beri sürekli sorun yaşıyoruz. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

14 Eylül 2024 09:55 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

19 Eylül 2024 15:31

Değerli Müşterimiz; Başvurunuzla ilgili tarafınıza ulaşamadık. Konu ile ilgili 0262 644 65 95 nolu telefondan merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Franke Buzdolabında Kronik Arıza Ve Yetersiz Servis Sonucu Mağduriyet

Serpil
07 Ekim 2025 17:28

Franke Her Ürünü Pişmanlık

Zumrut
11 Ekim 2023 23:35
Franke Her Ürünü Pişmanlık
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabında Bitmeyen Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Zeynep