Mete
15 Ağustos 2024 17:023.392

Fotoaksesuar.com Online Alışveriş Sitesi üzerinden 08.08.2024 tarihinde satın aldığım Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı tarafıma kutusu açılmış, test edilmiş ve geri paketlenmiş bir şekilde gönderildi. Ürünün fabrika çıkışı ses potanslarının '0' olması gerekirken, üzerinde bulunan 6 kanalın 2'sinin ses potansı '5' civarındaydı. İçerisinden fabrika çıkışı çıkması gereken kullanım kılavuzları yoktu. Ürünün paketinin açıldığına emin olduktan sonra sitelerine girip ürünün altına gerekli yorumu yaptım. Bir süre sonra yorumu sildiler. Telefonla arayıp neden yorumumu sildiklerini sorduğumda 'Neden olumsuz yorum yapıyorsun?', 'Ürünü neden iade etmedin?' dediler. Ürünü acil kullanmam gerektiği için iade etmedim. Ürünün çalışması ile alakalı herhangi bir problem yoktu. Şikayetvar üzerinden şikayette bulunacağımı söylediğimde ise 'Senin şikayetinle mi müşteri kaybedeceğiz?' gibisinden konuştular. Bu siteden alışveriş yapacak arkadaşlar yukarıdaki durumu göz önünde bulundurarak alışveriş yapsınlar.

3. görsel bana gönderilen ürün.
1. ve 2. görsel fabrika çıkışı kutu içeriği.

Yorumlar(12)

29 Ekim 2025 17:20

Sıfır olması gereken ürün yerine kullanılmış ürün göndermek nedir yahu? Özrü kabahatinden beter. Neymiş. Müşteri önce bunları arayıp durumu bildirecekmiş. Yani adam diyor ki kime yutturabilirsem.

Gökhan
Gökhan
3 Nisan 2025 16:40

Çok şaşırdım. İlgili firmadan iki, üç kez alışveriş yaptım defalarca fikir aldım. Bazen sırf hatır sormak için bile uğrarım. Arada bir iletişim hatası olduğunu düşünüyorum.

Onur
Onur
15 Ağustos 2024 23:51

Buradan ürün alacaktım, şikayeti görünce vaz geçtim.

15 Ağustos 2024 18:42

Bu kardeşimizle telefonda konuşup ürünü neden iade etmediğini sordum. Bana acil işim vardı kullanmam gerekiyordu dedi. Sitemize yorum yazdı ve ürünü olumsuz yönde kötüledi. Bende yorumunu doğal olarak sildim. Sonra telefon açıp yorumu neden siliyorsunuz başka mecralarda sizin için şikayet yapıp satışlarınız engelleyeceğim dedi. Bende istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dedim. Bize ürünü açtığında böyle bir durumla karşılaştım dese, bizde tedarik ettiğimiz yere iletir sorunu çözmeye çalışırdık. Ama bu kardeşimiz art niyetli olduğu için bunu yapma gereğini düşünmemiş. Haşa kendini Allah yerine de koymuş bize ticaret yaptırmayacakmış. Biz 24 senedir sektörde faaliyette olan bir firmayız ilk defa böyle bir durumla karşılaştık. İşini gör ondan sonra yok cihaz ikinci el yok kullanılmış. Çok kolay söylenecek şeyler bunlar. Hak hukuk var. Bir gün birlerlerden çıkar. Hayırlısı olsun.

Emine
Emine
15 Ağustos 2024 18:22

Öyle bir durumla karşılaşıyorsanız geri iade etme hakkınız var. İşim vardı deyip bir de ürünü kullanıp böyle bir sitemde bulunmanızda komik. Her şeyi de satıcıya yüklemeyin. Sizinde kullanmanız yanlış.

Yeni Alınan Kulaklıkta Sürekli Ses Kesilmesi Ve İade Talebinin Reddedilmesi

Faruk

28.03.2025 tarihinde incehesap.com'dan Redragon H510 Zeus Pro Kablosuz Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklığı satın aldım. 02.0...

Yeni Alınan Kulaklıkta Sürekli Ses Kesilmesi Ve İade Talebinin Reddedilmesi

Maxitekno Ayıplı Mal Satışı

3 Ağustos 2023 16:572.522

Ürünü 02/07/2023 tarihinde Hepsiburada güvencesinde Maxitekno'dan satın aldım. Ürünü ilk kullanımdan itibaren sol kulakl...

1 Destek