Burcu sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 18:27

3 yıl önce doğalgaz tesisatımı kurup kombimi taktılar. Sözde en iyi kombiyi taktırdık, ancak sorunlar hiç bitmedi. Sürekli arıza verdi ve değişen parçalara çok para harcadık. En son mutfaktan gelen gaz kokusu nedeniyle sürekli baş ağrısı ve mide bulantısı yaşamaya başladım.

Enerjiyi aradım, geldiler ve baktılar ki her yerden kaçak var, doğalgaz tesisatımı mühürlediler. Fortes'i aradım, ustalar yolladılar. Her işlem için ücret talep ettiler. İçler acısı bir durumdu ve bize alay eder gibi 'iyi ölmemişsiniz' dediler.

Bu evde bebek ve yatalak hasta var, Allah korumuş bizi. Kötü işçilik ve tamamen para odaklılar, sorunları da düzgün çözmüyorlar.

04 Aralık 2024 18:46

Fortes mühendisliği mahkemeye vereceğim gaz kaçağı yüzünden tüm ev halkı zehirleniyorduk resmen dalga geçtiler iyi ölmemişsiniz dediler çözüm sağlanmadı para odaklı bir firma bunu herkese gücüm yettiğince duyuracağım insan hayati bu kadar ucuz olmamalı

05 Aralık 2024 08:29 (Şikayetten 14 saat sonra)

Müşterimizin talebi değerlendirilmeye alınmıştır.En kısa sürede bu süreç sonuçlandırılarak, Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından telefon ile bilgilendirme sağlanacaktır. Süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. FORTES MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Burcu
Burcu
05 Aralık 2024 17:00

Maalesef firma ilgilenmedi garanti süreniz bitmiş bizim yapabileceğimiz işlem bu kadar diye mesaj atmışlar bir de flexe birkaç kez müdahale etmişsiniz denildi oysa ilk kez orada öyle bir boru olduğunu gördüm gönderdikleri usta bile sökemezken ben nasıl müdahale etmişim onu anlamadım kendilerini böyle savundular hadi onu biz yıprattık tavandan geçen ana borulardan kaynaklanan 4 yerde mevcut olan kaçaklarda bizim yüzümüzden mi oldu. Yapistirici sürüp gittiler Yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum ve ilk isim iyi bir avukat bulup hakkımı savunmak olacak

20 Aralık 2024 12:32
Fortes Mühendislik Doğalgaz Bağlantısında Unutulan Tıpa Mağduriyeti
Fortes Mühendislik Doğalgaz Bağlantısında Unutulan Tıpa Mağduriyeti
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Fortes Mühendislik Doğalgaz Hizmetinde Hayal Kırıklığı: Yüksek Maliyet Ve Yetersiz Isıtma

26 Mart 2025 12:11
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 13:43
Fortes Mühendislik Projeyi Yarım Bıraktı