Foreo Yüksek Fiyatlı Alışverişin İade Sorunu

Gül
01 Nisan 2024 12:48

Sephora internet sitesinden Foreo Bear marka bir ürünü 12.000 lira vererek satın aldım. Herhangi bir mağazada bulunmadığı için internet üzerinden temin etmek zorunda kaldım. Ürünü açtığımda kullanım kılavuzunda diş dolgusu olanların kullanmaması gerektiğini öğrendim. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayarak iade veya bana uyumlu bir modelle değişim talep ettim. Ancak müşteri hizmetleri, satışın gerçekleştiğini ve iade yapılamayacağını belirttiler. Kullanamayacağım bir ürün için iade oluşturulmaması, satıcının dürüst olmadığını düşündürüyor. Ürünü hiç kullanmadığım ve kutuyu açmadan kullanma kılavuzunu okuyamayacağım halde, böyle bir tutum sergilemeleri kabul edilemez bir davranıştır.

05 Nisan 2024 11:20

Seforadan aldığım foreo bear masaj aletini kullanmak için açıp kullanma kılavuzunu okudum. Kılavuzda dilinde köprü veya dolgu gibi metal aksam olanların kullanmaması gerekiyor yazıyordu. Bunun üzerine hiç kullanmadığım ürün için iade oluşturmak istedim. Ancak firma paketi açılan ürünü asla iade almadıklarını söylediler. Paketi açmadan kullanma kılavuzuna nasıl ulaşabilirim? Böyle bir kural varsa paket üzerinden görünür şekilde bunu belirtmeleri gerekiyor. Bu durum tüketiciye eksik bilgilendirme ve iade almıyoruz demek haksız kazanç anlamına gelir. Üstelik defalarca müşteri hizmetlerini arayıp mail ile dönüş istememe rağmen dönüş sağlanmadı. Yasal başvuru için yazılı metinle dönüşte sağlanmayınca müşteri hizmetleri görüşmesini kayda almak durumunda kaldım. Madüriyetime hiçbir şekilde çözüm üretilmedi.

Foreo Ürün İadesinde Yaşanan Zorluklar Ve Tüketici Hakları Mücadelesi

Sezin
15 Mart 2025 23:04
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Foreo Müşteri Hizmetleri Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı Yaşattı

21 Temmuz 2023 14:38

Foreo Bear Şarj Sorunu

Gülden
18 Kasım 2023 15:29
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Defalarca Çalışmayan Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı

Yasemin