Alper sonuçtan memnun

26 Nisan 2024 20:45

Adana Ford Otokoç bayisinden 1 Mart 2024  de Transit 350 l modelini sıfır olarak satın aldım. Ancak aracı aldığım günden itibaren araç içerisinde inanılmaz derecede bir uğultu mevcut. İlk kez servise gittiğimde durumun normal olduğunu söylediler, ancak 26 Nisan 2024 tarihinde tekrar randevu alıp servise gittiğimde yapılan yol testi ve detaylı bakım sonucunda aracın diferansiyelinde bir uğultu (ötme) tespit edildi ve garantiden değişimi için başvuru yapıldı.

Sabah saat 8'den öğle saat 2'ye kadar bekledim. Sonuç alamayınca işlerim nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım ve 2 saat sonra aracın garantiden yapılamayacağı bilgisi verildi. Sebep olarak aracın kasasında bulunan korkuluğun gösterilmesi kafamı karıştırdı.

Aracın ağırlığı toplamda 200 kg bile değilken ve araçta ilave makas veya herhangi bir ek malzeme olmamasına rağmen bu durumun araca ne gibi bir sorun teşkil ettiğini anlamadım.

Ford Otosan'ın yerli üretim olarak tanıttığı kamyonetin ruhsatta yazan 3500 kilo taşıma kapasitesine güvenememesi düşündürücü.

Ayrıca aracın daha 5300 km'de olması ve bu sesin ilk günden beri var olması hayal kırıklığı yaratıyor. Müşteri temsilcilerinin de yardımcı olmaması mağduriyetimi artırıyor.

16 Temmuz 2024 16:52

Aracım 2024 model 350 l kamyonet alalı daha 5 ay oldu ama bol bol yağ eklemek zorunda kaldım bunu firmaya aktardığımda bunun kullanmadan kaynaklı olduğunu ve eksiltmenin normal olduğu söylendi. Anlayamadığım nokta bunun neresi normal sanki yeni değil de eski model arç almışım gibi konuşuyorlar araç şu anda 15000 km'de eklediğim yağ 3 litre ve firma bunu da karşılamıyor. Bu araçtan alacak olanlar bunu gözden geçirsin derim.

29 Nisan 2024 10:41 (Şikayetten 2 gün sonra)
30 Nisan 2024 11:38
Ford Transit Hayal Kırıklığı

Hiçbir şekilde geri dönüş bile yapılmıyor ben yanıldım yandım sizler tedbirli olun ve zarara uğramayın insanları bunca yıllık emeklerini boşa çıkartıyorlar yazıklar olsun bu markaya yakışmayan bir tutum.

Ford Transit 350 ED'de Çekiş Ve Tavan Sesi Sorunları Çözülemiyor

Muhammed
13 Ekim 17:53
Aytuğ sonuçtan hiç memnun değil

Ford Transit 350 L Arızalı Sıfır Araç, Şaft Balansı Arızası

Aytuğ
29 Ocak 2024 15:58
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servis Yoğunluğu Ve İletişim Sorunları

11 Nisan 17:50