Ford Ranger Wildtrak 2023, Satın Aldığımıza Pişman Ettiler

Ford Ranger Wildtrak 2023, Satın Aldığımıza Pişman Ettiler
Cem
16 Ocak 2024 12:11

Ekim 2023 tarihinde Ankara Otokoç Pazarlama A.Ş.'den Ford Ranger Wildtrak aracını aldık. Karavanlarımızı çekmek için bu aracı tercih etmemizin sebebi, diğer pikaplarda olmayan karavan/römork uzunluk, ağırlık, genişlik bilgilerini aracın Sync4 yazılımı sayesinde menüden profil oluşturarak girebilme özelliğiydi. Bu özelliğe sahip olduğu için diğer pikaplardan 600.000 TL daha pahalı olmasına rağmen bu bedeli ödemeyi kabul ettik. Aracın orijinal çeki demiri 1 ay içinde geldi ve monte edildikten sonra aracın menüsünden bu profil oluşturma bölümünün kaldırıldığını fark ettik. Aracı 12 Aralık'ta yazılımın düzeltilmesi için Otokoç A.Ş. Ankara servisine bıraktık. Aracı aldığımız özellikler için defalarca sözlü ve yazılı olarak talepte bulunmamıza rağmen, bir ay geçmesine rağmen ne bir çözüm buldular ne de herhangi bir yanıt verdiler. Bu konuyu bir video ile YouTube.com/cemcevitTV adresinde yayınladık. Bu videodan sonra birçok Ford müşterisinden benzer şikayetler hakkında e-postalar ve yorumlar aldık. Ford Türkiye, aracın mevcut özelliğini iptal ederek kullanımını engelliyor ve bunu müşterinin rızası dışında gerçekleştiriyor. Çözüm talep ettiğimizde ise bir aydır cevap bile alamıyoruz. Videonun bağlantısı: https://Youtube.com/v1Gz9bHEG4A?si=_nnU7Idi_beXdcsw

16 Ocak 2024 12:13 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
12 Haziran 2024 00:28