Murat sonuçtan çok memnun

Ford Gecikmeden Dolayı İkame Araç Vermiyor.

23 Haziran 2023 16:17
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü ikame araç verildi ardından aracım geldi ve teslim aldım. Teşekkürler.”

Bursa Ford Otokoç tan Ayla g. M. Adına 30.05.2023 tarihinde faturası kesilerek Ford Focus 1.5 TI-VCT Benzinli Titanium paket araç aldım. Aynı gün Skoda Fabia marka 2018 model aracımı takasa verdim. Üzerinden haftalar geçti belirtilen tarihte aracım teslim edilmedi. Hala da edilemeyeceği söyleniyor. Madem süreç bu kadar uzayacaktı benim aracımı elimden neden aldınız. Aile büyüklerinden ciddi sağlık sorunu yaşayanlar var sürekli araç kiralamak taksi tutmak zorunda kalıyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini aracın teslim edilene kadar da tarafıma bir an önce özellikle bayram araya girmeden araç tahsis edilmesini ivedilikle talep etmekteyim. Birkaç kez 444 3 673 numarası üzerinden şikayetimi bildirmeme rağmen hala çözüme ulaştırılmadı.

profile profile profile
23 Haziran 2023 17:01 (Şikayetten 43 dakika sonra)
23 Haziran 2023 17:39

Ford tarafından arandım, sadece 5 gün Avis üzerinden araç kiralanacağı ve daha fazla bir tahsis durumu olamayacağı belirtiliyor. Affedersiniz ama ben özel durumumla ilgili hangi gün sağlık sorunu yaşanacağını dereden bileceğim? Kurban pazarlığı yapar gibi mağduriyetimi 5 gün kiralama ile sınırlandırmaya çalışan Otokoç ve Ford'u kınıyorum. İvedilikle çözüm bulunmadığı takdirde tüm süreç ile alakalı Ticaret Bakanlığı ve ilgili bakanlıklara şikayetimi bildirmekle beraber tüm yasal ve hukuki yollara başvuracağım.

30 Temmuz 2023 17:56

İsa sonuçtan hiç memnun değil

İsa
12 Temmuz 2023 16:54
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 11:03
ford-vasisi-oldugum-kisi-adina-yasanan-ayipli-arac-satisi-magduriyeti-1.pdf

Sude
11 Ağustos 2023 01:24

Çağrı
11 Temmuz 2023 13:53
Ford Puma Aracımı Teslim Edemiyor. (Ford Otosan-Ford Otokoç)
Özer sonucu yetersiz buldu

Alırsın Ford Olursun Rezil